Zapleteni u redovima: Fifini mediji Svjetskog kupa bacali su se na opsesiju

Općenito se pretpostavlja da su grozni, visceralni tekstovi Bob Dylana na pjesmu A Hard Rain’s A-Gonna Fall, citirani gore, nadahnuti vizijom nadolazeće apokalipse. Možda teror kubanske raketne krize te godine ili spektakl američkog okupljajućeg vojno-industrijskog kompleksa.Samara: nekad zatvoreni grad koji otvara svoja vrata engleskim navijačima Pročitajte više

Manje poznato je činjenica da je pjesma je Unibet bonus napisana nedugo nakon što je Dylan otputovao na Svjetsko prvenstvo u Čileu 1962. godine, gdje se, kao akreditirani akustični zabavljač, dogodio da bude prisutan u tiskovnom centru Santiago kako bi bio svjedokom prvog postupka distribucije karata za medije na listi čekanja. To bi mogla biti samo slučajnost. Dylan nikada nije posebno odbio vezu.

Stupac o grozničavom, visceralnom spektaklu medijske karte za Svjetski kup liste čekanja.Nitko to neće pročitati, rekao je svaki mirno razočarani urednik stola ikad. Ali nikad se ne zna.

Popis čekanja, koji će biti u zamahu sat vremena prije svakog rasporeda ovog vikenda, pogled je na Fifinu mašinu. Ponekad je i vrlo smiješno iskustvo, pod uvjetom da vam ideja o dobroj šali ubaci lice u pazuh masovno pod stresom argentinskog kamermana od 17 kamena.

U Rusiji ima oko 5000 akreditiranih medija 2018.Podijeljeni su u podkategorije pisanog tiska, emitirane ekipe i nespecifično lijepo obučeni ljudi koji sjede okolo razgovaraju i smiju se kad imate 10 minuta slobodnog roka. World Cup Fiver: prijavite se i dobijte našu Unibet Brasil svakodnevnu nogometnu e-poštu.

Popis čekanja je kako ove različite vrste dobivaju ulaznice za mečeve i mješovitu zonu prolazaka kad su propustile na glasačkom listiću ili zato što im nedostaje određeno pravo na A-listu za tu igru ​​ili zbog nekih napornih logističkih loptica -up.

I tako dolaze kao početni tkalački stanici, natrpani sa svim ostalim ljudima na rubu da nisu uspjeli dovršiti posao koji su proputovali hiljadama kilometara, moleći svoje šefove ili banku menadžeri za priliku, okupili su se na ogradama Fifinog stola poput izbjeglica koje bulje preko Volge u posljednji brod iz Stalingrada. Šveđanin protiv Engleske i usamljenost koja dolazi s ljubavlju Tomasa Brolina | Marcus Christenson Pročitajte više

Među oskudnim laktovima, Putasima i Scheissesima i Pizdetsima, na ovom mjestu gdje je gotovo svaka osoba iz druge zemlje možete pronaći i drugarstvo.Postoji skandinavski čovjek kojeg sam gurnuo ispred Moskve i koji je rekao, ah, pregledali ste moju knjigu prije šest godina. Gana koja smatra da je hrana malo neprobavljiva. Indijski momak s kojim sam Unibet apostas stajao pored liste čekanja na dva, možda i tri uzastopna turnira i svaki put odmjereno kimne kao da je ovo lokalni Tesco Metro ili autobusna stanica.

Na kraju, Fifa gospođa će stići. Uzbuđenje se stisne. Lica postaju gušća od čežnje. Netko će puknuti u ovoj fazi i započeti vikati ili pokušati probiti se kroz barijere. Tiho pomagači Fife klize naprijed i vode čovjeka iz Perua koji je izgubio novčanik i spava u ormariću, a još nije igrao niti jednu igru. Izgleda sažaljeno. Poštuj ga. Poštujte popis čekanja.

Gospođa Fifa izgleda mirno. Ali onda mora.Ona je sve što imamo Došla sam cijeniti damu iz Fife. Sjajno je fer. Ona se drži popisa po strogom redoslijedu dolaska. Ima strpljivog, sažaljenog zraka, poput glavne sestre u odjelu za gubljenje terminala za vlaženje kreveta. Ja joj vjerujem. Poslušam je. Ja…volim je.

Kako zrak pukne od glamura događaja, imena konačno počinju dolaziti. “Gospodine Zheng, China Daily.” “Kongoleški nogometni savez.” Svatko od njih mrzi šutnju. Na prošlom Svjetskom kupu dogodila se jeziva prigoda kada sam prvi put pročitao ime s liste čekanja (“BIRRRNY !! ROWWWNAY !!”).Na svoju stalnu sramotu, preskočio sam se kao natjecatelj u emisiji za TV igre, mašući karte iznad glave kao da je to vaučer za potpuno novi zamrzivač u frižideru. David Squires na… Engleska, tamna umjetnost i njihova kampanja za Svjetski kup. Pročitajte više

Bit će puno ovakvih stvari kada Engleska igra Švedsku u Samari, masivna igra na ne-masivnom stadionu u jugu natopljenoj košuljom. Što se tiče poluvremena i konačnog, pa će scrum biti u ogromnim količinama, masovna trodnevna svađa za pristup.

Ovo je sada samo mjerilo Velikog nogometa, neprekidna buka oko uvijek -svježije globalno beano.Trenutni Svjetski kup potvrdio je ono što smo znali, da se planetarna opsesija jednostavno pojačala, da ne možemo dobiti dovoljno ove stvari, skupivši velike kapke, neprestano žureći za sobom.

Podaci o gledanju televizije su Vrtoglavi. Fifa je objavila da je ovaj tjedan postigla 89 metara hitova na platformi društvenih medija za koju nikada nisam ni čula, a ponekad se nogomet osjeća malo suvišnim. U Fifinom shvaćanju može se činiti atomiziranim, nešto što će se nemilosrdno rastaviti, roba koja se pušta samo iza VIP konopa.

Odakle potječe ta opsesija? Može li se to samo tako nastaviti? Hoćemo li se ikad naći nevezano? Je li ikad zaista dovoljno? Koliko popisa čekanja mora muškarac prijeći? Odgovor na sve to, moji kolege iza ograde, puše vjetar Fifine partnerice.

Rate this post