Betfair

betfair Tvrtka Betfair Limited je utemeljena 1999. godine u Velikoj Britaniji te je godinu dana kasnije na internetu pokrenula tzv. kladionicu burza koeficijenata. Upravo po tome se duge godine razlikovala od svih ostalih kladionica, jer su konkretne savjete i koeficijente određivali sami kladioničari. Tvrtka Betfair je na taj način postala jedini posrednik koja je od svake igre oduzela od 2 do 5 %. Najveća kladionica burza koeficijenata na svijetu, što je bez ikakve sumnje Betfair, nudi zaista mnogo zanimljivih mogućnosti i za iskusne kladioničare.

Klijenti moraju računat i s time da pokrivanje natjecanja i disciplina ovisi o ponudi ostalih igrača, ali prednost je upravo ispisivanje vlastite oklade. Na drugu stranu duge godine apela od strane nekih klijenata prisilila je tvrtku da 2012. godine otvori neovisnu online kladionicu klasičnog tipa. Ovim korakom otvorile su se i prepreke za kladioničare koji nemaju dovoljno iskustava ili sami sebi ne vjeruju pri klađenju na burzi. Klijent može slobodno prebacivati između burze i kladionice. U slučaju dobre procjene ova činjenica doista je veliki plus.

Posjeti Betfair kladionicu – 100% bonus

Sigurno Vas neće iznenaditi da burza koeficijenata, ali i klasična kladionica Betfair nudi veliku količinu sportskih događanja. Međutim, potrebno je uzeti u obzir da niža natjecanja lige ili manje popularni sportovi ne moraju imati dovoljno dostupnih savjeta, jer ih pripremaju sami klijenti. U tom slučaju svatko može napraviti svoj vlastiti događaj. Kladioničar odredi koeficijent i iznos te ponudi ostalima. Ako netko od nasuprotnih igrača reagira i okladu prihvati, konačan rezultat odlučit će o tome tko će odnijeti novčani dobitak u konkretnom koeficijentu.

Kao što smo već rekli, potrebno je računati sa naknadom tvrtke, ali tih nekoliko postotaka doista nije puno. Dnevno se u popisu sportova pojavi prosječno oko 30 mogućnosti, među kojima možemo navesti nogomet, tenis, hokej, rukomet, odbojku, košarku, bejzbol, američki nogomet, ragby, formulu 1 i druge moto sportove, boks, borilačke vještine, banda, florbal, futsal, vaterpolo, pikado, bilijar, stolni tenis, badminton, kriket, šah, olimpijski sportovi, skijaški skokovi i skijaško trčanje, biatlon, ali i društvena klađenja. Ukupno bi se na burzi našlo čak 250 natjecanja lige.

Tehničku podršku možete kontaktirati putem e-maila (support@betfair.com) ili i telefonom. Međutim, zajedno s hrvatskom verzijom stranica bio je zaustavljen i rad hrvatske korisničke podrške. Također je potrebno dodati da korisnička podrška Betfair-a nije najbrža te stoga na vaša pisana pitanja očekujte odgovor najprije za nekoliko dana. Naime, burza koeficijenata Betfair pruža detaljnu pomoć (još uvijek na hrvatskom), gdje možete saznati skoro sve što želite. Na serveru Youtube na raspolaganju vam je i serija videozapisa s uputama, pogledati možete i Betfair blog ili forum.

Betfair
5 (100%) 1 vote