Unibet

unibet Unibet je vrlo solidna i pouzdana kladionica. Tvrtka je registrirana na Malti, međutim, u svojim početcima bila je usmjerena uglavnom na skandinavske igrače i kladioničare. Postepeno je svoje područje djelovanja počela proširivati te u današnje vrijeme slobodno može konkurirati najboljim kladionicama diljem svijeta. Posebno nakon nedavnih grafičkih promjena, poboljšanja stranica kako po njihovoj funkciji, tako i vizualnosti, posebice njihove sekcije Live oklada, gdje se ponuda značajno proširila.

Unibet je puno puta nagrađen od strane profesionalnih organizacija koje djeluju u području gamblinga i e-gaminga. Nositelj je nagrade za najboljeg online operatera i kladionice 2014. godine. Osim sportskog klađenja Unibet također nudi jedno od najboljih online kasina, i online poker igraonicu. Ponuda Unibet zasigurno će zadovoljiti i potrebe zahtjevnih sportskih kladioničara, jednako tako i početnika, ali i naprednih igrača.

Posjeti Unibet kladionicu – 100% bonus
Svaki novi registrirani igrač dobit će od Unibet bonusuz svoj prvi ulog, a to u iznosu od 50 % više. Bonus se može dobiti nakon provedbe prve uplate novca na novo otvoreni račun igrača, uz primjenu bilo koje metode plaćanja koju Unibet nudi. Unibet bonus dobrodošlice se pripisuje automatski i odmah je na raspolaganju za okladu, tako da svaki novi klijent odmah može igrati i kladiti se s dodatnim novcem.

Kako ostvariti bonus:

– registriraj se klikom na bonus ponudu desno

– izvrši svoj ulog na svoj novi otvoreni račun igrača putem jedne od mnoštva Unibet mogućnosti plaćanja

– Automatski ćeš dobiti dobrodošlice za nove igrače

Unibet svakako brine i o svojim ranije registriranim igračima. Kao regularan igrač unibet redovito ćeš dobivati ponude i preglede o trenutnim sportskim događanjima i prilikama klađenja, isto tako i informacije o promotivnim akcijama za postojeće i vjerne klijente. U stvari ni jedan tjedan ne prođe bez bilo kakve promotivne akcije. O svemu tome možeš saznati izravno putem e-maila, ili na kartici promoakcije na stranicama Unibet. I zahvaljujući ovoj tako bogatoj bonus ponudi ovaj bookmaker se profilira u poziciju jedne od najboljih kladionica na internetu.

Prednosti kladionice Unibet:

– bonus dobrodošlice

– visoki limiti

– Supertoto i Superscore (nogometne lutrije)

– zanimljiva i bogata ponuda oklada

Naravno da Unibet bonus za valuta klađenje je potpuno neovisan o drugim bonusima u kasinu ili na poker platformi. Znači da možeš koristiti sve bonus ponude za nove igrače – kako za sportsko klađenje, tako i za Unibet España online casino i poker. U slučaju bilo kakvih pitanja ili sumnje možeš se spojiti s podrškom Unibet na češkom i slovačkom jeziku. Dakle, Unibet je toliko pregledan i udoban portal za klađenje, te ni jedan kladioničar ne bi trebao imati ni najmanji problem u svezi orijentacije. Želimo vam samo dobitne kupone.

Unibet Bielarus

Unibet Armenia

Unibet Georgia

 

 

 

Unibet
5 (100%) 1 vote