Bwin

bwin logo Kladionica Bwin je javno trgovačko društvo na bečkoj burzi. Smatra se za svjetski najvažnijeg pružatelja online igara klađenja. Informacije o gospodarenju društva dostupne su na bwin.org. Tvrtka se može ponositi bazom igrača od nevjerojatnih 20 000 000 igrača diljem svijeta koji koriste cijeli portfelj proizvoda igara, uključujući online poker, kasina, zabavne igre ili sportsko klađenje.

Grupa Bwin zapošljava 1 400 ljudi, 800 od njih su izravno u Beču. Promet društva protekle godine iznosio je nevjerojatnih 800 milijuna EUR, od toga su 200 milijuna bila sportska klađenja. Grupa dugoročno sponzorira poznate klubove kao primjerice Real Madrid ili Bayern München, također je partner motocikla MotoGP.

Bwin registracija »

Registracija na Bwin

Registrirati se i otvoriti račun mogu svi građani stariji od 18 godina. Za njegovo otvaranje potrebno je popuniti obrazac registracije koji ćete naći na stranici potpuno gore pod natpisom „Registrirati se sada“. Prilikom viših isplata i uplata može se zahtijevati provjera identiteta.

Detaljnije informacije o klađenju na Bwin
Kladionica Bwin suvereno nudi najširu ponudu sportskih događanja na koji se je moguće kladiti. Također je jedna od najboljih kladionica za klađenje uživo. Kod nogometnog klađenja moguće je kladiti se na sva europska natjecanja, uključujući i one niže, te Bwin također za nogometne utakmice nudi mnoštvo vrsta oklada (pobjednik utakmice, OVER / UNDER itd.). Ovo isto vrijedi i za hokej utakmice, gdje ćete u opciji naći sva europska hokej natjecanja te nije izostavljen ni prekomorski NHL. Od drugih sportova možemo navesti ponudu klađenja na tenis i košarku.

Ponuda koeficijenta u Bwin
Bwin je kladionica za rekreacijske igrače. Razina koeficijenta kreće se na razini ~ 91.5% te koeficijenti za dvosmjerna događanja u iznosu 1.91 – 1.91 spadaju u prosjek među kladionicama. S činjenicom da je kladionica namijenjena uglavnom za rekreacijske igrače je i činjenica da ćete kod odabira dosta brzo ostvariti limit na vaše oklade, što naprednije kladioničare može donekle ograničavati. Međutim, ako ne dajete za nekoliko desetaka tisuća, za vas će kladionica win biti izvrstan izbor.

Uplate i isplate na bwin
Za uplate i isplate moguće je koristiti široki spektar metoda plaćanja. Primjena elektronskih novčanika Moneybookers / Skrill i Neteller, također i bankovnog transfera prilikom uplata je bez naknade. U slučaju korištenja kreditnih kartica Visa, Visa Electron i MasterCard potrebno je računati s naknadom u iznosu od 2 %. Isplate su kod Bwin bez naknade, ali za neke kladioničare problem može biti dulji rok čekanja koji se kreće u granici od 2 do 5 dana.

Korisnička podrška bwin
Komunikacija sa korisničkom podrškom odvija se putem prethodno definiranih šablona (i od strane Bwin) te za stvarno rješenje problema morate doći na red kod neke osobe. Međutim, kada se to uspije, osobe koje rade na podršci vrlo su spremne pomoći i riješiti svaki zahtjev.

more Bwin infos: Bwin apuestas online – xapostar.com

Bwin
4 (80%) 2 votes