Bet365 sportfogadás bónusz

sportfogadás bónuszSteve McClaren, a Newcastle United menedzsere megkérdőjelezte Steven Taylor-t, hogy új szerződést szerezve növelje egyklubos karrierjét. Chelsea v Newcastle United: mérkőzés előnézet .

Most McClaren reménykedik egy hasonló megjelenítésen a Chelsea-nél szombat este. “Stevennek megvan a lehetősége arra, hogy megmutassa, mit tehet most” – mondta. “Ő Newcastle úr, nem ő?” A 30 éves jelenlegi ügylete ezen a nyáron jár le, és a gyakori Bet365 sportfogadás bónusz sérüléssel kapcsolatos története miatt a megnyilvánulási esélyek látszólag vékonynak tűnnek.Newcastle vezetõje elismeri, hogy Taylor jövõje bizonytalan, de azt mondta, minden okuk van arra, hogy harcoljanak a St James Parkban való tartózkodás érdekében.

“Itt volt egy életre, és ez minden, amit tud.” “Szereti ezt a klubot, és szereti a környéket. Mindent megad. Erre szükségünk van. Szükségünk van olyan vezetésre és lendületre, amelyet a Bet365 csapatnak a West Brom ellen nyújtott. Saját karrierje és saját előnye miatt a csapatnak kell maradnia, és segítenie kell nekünk a Premier League-ben. Nagyon hasonlít rá. ”

Sok értelemben Taylor emlékezteti McClarent a Chelsea John Terry-ről. “Még mindig szüksége van arra a fajta identitásra, amelyet Steven és John Terry felidézi” – mondta.Míg Terry hamarosan elhagyja a Stamford-hídot, McClaren még fel kell lépnie Taylorra, aki Chancel Mbemba-val legalább egy hónapig távol van a fitnesztől. Esetleg újra Bet365 megalapozza magát.

a teljesítménytől függően “- mondta. “Nagyon sok beszédem van a megbeszélésekről arról, hogy ki marad és aki megy – segít abban, hogy a fórumon legyen -, de túl korai lenne mondani, hogy mit fogok ajánlani. Stevennek csak egy játéka van, meg kell látnunk, mi történik.Moussa Sissoko: Jonjo Shelvey biztosítja a Newcastle-t a Cabaye csereügyletet További információk

“Néhány játékos csak küzd a sérülésekkel – egyesek szerencsétlenek.Sok a gyermekkorukról szól, és mennyi futballt játszottak, és hogy sérültek-e. “Taylor fizikai gyengeségei, nem pedig annak a felfogása, hogy egy elavult központi védelmi modell, amely még nézze meg a Newcastle egyik vezetője, aki valamennyire időtlen távozik Tyneside-től.

“A labdarúgás változik” – mondta McClaren. “Tíz évvel ezelőtt sikerült megbirkózni, és ez Steven Taylor játék volt. De néhány dolog nem változik. Még mindig meg kell védened a dobozt, be kell állítanod és el kell rúgnod a labdát – ez még mindig felbecsülhetetlen. Még mindig Bet365 sportfogadás olyan dolgokra van szükséged, mint a vokális és vezető szerep, más játékosok vezetésével. Steven az, amit “régi iskola” -nak nevezhetünk, de tulajdonságai soha nem fognak elavulni. “

Rate this post