Odbačeni probni udarači diverzificiraju se kako bi pronašli put u australsku momčad

Nesumnjivo je sjajno vrijeme da se pridružite ovom australskom timu. Čini se da ove godine nema većeg marketinškog imperativa, nema teške borbe na pomolu, nema dubljeg projekta za koji treba graditi. To je samo ljeto kriketa protiv oporbe s niskim ključevima (siguran požarni poziv za katastrofu). Postoje neke spletke za odabir i, što je važno, malo čistog zraka za Australiju kako bi pokušala popraviti nadmoćnu dubinu udaranja, a možda se i – kao pitanje osiguranja – pozabaviti onim što bi se moglo dogoditi ako Nathan Lyon padne. Cameron Bancroft i Joe Burns vrate se na australijski test momčad na štetu Ashes flops Pročitajte više

Ovi odabiri potvrđuju da smo sada prešli prošlost ere “generacijske zvijezde” Grega Chappella u eru “bash down the door”.To je filozofija zavodljiva u svojoj jednostavnosti i nostalgiji, vraćajući se u ona vremena kada su australska trčanja bila gotovo zadaća, posebno kod kuće. Jednostavno možete čuti igrače iz zlatne ere kako joj klimaju glavom, naslonjeni na stolice u baru, izmjenjujući se kako bi rekli trenutnom urodu, „to je ono što si morao učiniti, morao si ga srušiti. Tona. Dvostruke tone. Trojke. ” Swig.

Uzmite priču o rano započetoj karijeri, Bradu Hodgeu, sjemenom s viktorijanske strane, koji mu je trener rekao da treba “iznijeti neoboriv slučaj” za ponovni izbor. Tako se vratio u Premier Cricket i zaradio stotine. Viktorijin trener rekao je, “dajte mi duplu tonu i mi ćemo vam poželjeti dobrodošlicu”. Nažalost, Hodge nije uspio, postigavši ​​samo 150 u sljedećim izmjenama. Nije bilo dovoljno za trenutni odabir. Morao je to srušiti.Na kraju je to učinio (barem za Viktoriju).

Ali što radite kad današnja vrata nisu dala takva udaranja? Što se dogodi kad vrata začuju samo pristojno kucanje ili povremeni hitan udarac? Donosite nešto drugo.

Teško je iznjedriti razumnu reakciju na Burnsov odabir osim “dobar mu je”. Iako nam je nejasan njegov odnos prema uzemljenju, jogi, borilačkim vještinama i mantrama samopomoći, lagodni Queenslander s klasičnom tehnikom dešnjaka gotovo zaslužuje prvi pokušaj kao Warnerov partner ovog ljeta, čak iako to nije sigurno zaradio. . Ovdje u prosjeku ima 40, a država bi “prihvatila to”, ako se sada ponudi.

Čini se da je Bancroft mudro iskoristio neke od nematerijalnijih sila uvjeravanja da se pridruži odredu. .Ranije ovog ljeta čitao je Sarah Knight’s You Do You: Kako biti ono što jesi i iskoristiti ono što si dobio da dobiješ ono što želiš. U nedostatku Bulk Runsa i Daddy Tonsa (čitali su ga playeri knjiga prethodnih generacija), čini se da je Bancroftov intenzitet primjene i marljivost bio dovoljan da mu izbori prednost nad konkurentima.

I tko mu može zamjeriti ? U australskom okruženju za udaranje, gotovo dovoljno-možda-biti-dovoljno dobro, očito je pametno pokazati interes za samo-poboljšanje. U vrijeme kada postoje dokazi da kosterirani igrači izbjegavaju povratne informacije, padaju na iste otkaze koji iskorištavaju poznate slabosti, zašto ne bi otvoreno pokazali primat druge vrste?Bancroft je prozvao vlastiti neuspjeh i mora riješiti tehničke probleme, ali ozbiljno se trudi s onom vrstom tvrdoglavosti koja ga očito privlači Justinu Langeru. Kao i kod Burnsa, i njemu dobro.

Usred vrijedne pohvale za brzu dubinu kuglanja u Australiji, pojavljuje se problem što se tiče okretanja. Nakon Nathana Lyona, malo je kandidata čije izvedbe zahtijevaju razmatranje. Iako u svijetu u kojem se jezik uloga provlači, činilo se da okretač s kapacitetom za zadržavanje ima unutrašnjost na ovim obalama.Australijski kuglački pristup i dalje se vrti oko učinkovite rotacije duhovne životinje nacija – prodornog pejsmeja – gdje su planovi i strategije koji omogućavaju brze uroke maksimalno svježih punokrvnih pasmina redoslijed dana. Rumunjski junak kriketa Pavel Florin uskratio je vizu za igranje u Australiji Pročitajte više

Do koje mjere australski spineri to mogu podržati – dugim, ekonomičnim čarolijama koje “stvaraju pritisak” – čini ili prekida njihovu korisnost u stranu. Sporno je da je to slučaj na svim razinama australskog kriketa, gdje ni vratari ni prevladavajući stavovi ne podržavaju napredovanje napadača. Iako bi okretač koji sadrži mogao biti dovoljan protiv srednjeg protivljenja, neće biti protiv globalnih teškaša.Bit će znatiželjno vidjeti kome će se Australija obratiti, filozofski gledano.

Ali to je za kasnije, a ova je strana za sada. Ispred Australije je samo ljeto kriketa – strana je ovdje dotjerana, ona tamo, a nada da će Steve Smith i brzaci učiniti sve ostalo.

Rate this post