Ascotovi trostruki Betclic pridonosi naslovu prvaka trenera

Paulu Nichollsu trebalo je mjesec ili dva da pronađu svoj korak ove sezone, ali sada dolazi do njegovog napretka. Šampionski trener poslao je u četvrtak tri trkača na Exeter i vratio se kući s trostrukom vožnjom, a on je ponovio trik ovdje u petak, kada su Betclic njegova tri pobjednika uključila dvostruki razred s Capitaineom i Politologom u Vrhovnom suđenju za novine i preporuke novinara. .

Nichollsov drugi trkač, i pobjednik, bio je Topofta u dječjoj zapreci koja je otvorila karticu, i tu leži prava briga za bilo kojeg trenera koji ide s prstom na nogu s prvakom. Colin Tizzard trenutno ima zasićenost vrhunskih lovaca u svom dvorištu, uključujući Cue Card i Thistlecrack, ali još uvijek vodi utrku za Nichollsom za gotovo 400,000 funti u utrci za titulu.Nicholls, drugim riječima, osvaja ligu sa svojom omladinskom ekipom i njegovi suparnici Betclic mogu se samo pitati što bi mogli postići kao više iskusnih izvođača sljedeće sezone.Le Prezien ističe se u Paulu Nichollsu na Expleu kako bi smanjio cijenu JLT-a. >

Politolog, koji je napravio seriju skokova koji oduzimaju dah kako bi pobijedio dok je prošao posljednji, očigledan je kandidat za natjecanje u prvom razredu sljedeće sezone, a vjerojatno i nadolazeće proljeće.Silviniaco Conti, pobjednik u posljednje dvije godine, njegov je jedini ulaz, ali on je 50-1 šansa da pobijedi vodeće ante-post natjecatelje kao što su Cue Card, Thistlecrack i Coneygree.

ostavite ga na petodnevnoj pozornici, ali ako su svi u njemu, neće ići – reče Nicholls. “Ako Thistlecrack nije trčao i u njemu je bilo samo pet ili šest, mogli bismo biti u iskušenju, jer je on prije pobjeđivao u utrci i on mu se sviđa, ali želim ga prvo pogledati.

“Ne mislim da se moraju brinuti o nama na ovogodišnjem Betclic obrascu i postoji svaka šansa da bismo mogli bolje čekati utrku koju je osvojio na Ascotu [Betfair Ascot Chase u veljači].”

Međutim, nije teško zamisliti da je Politolog ispunio traženi standard u roku od 12 mjeseci.

“On je pravi konj, a sljedeće sezone, kada bude šest, bit će spreman za odlazak i uzmi velike momke ”, reče Nicholls. “Moramo dobiti nešto iskustva u njega i nisam toliko luda što idem predaleko s njim ove sezone, dva-pet ili dva-šest je onoliko koliko treba da ide jer skače i ima dosta tempa

“Ja se stvarno usredotočujem na iduću Betclic sezonu, on će biti strašan i moramo mu se za to stvarno pobrinuti.

Ascotovi trostruki Betclic pridonosi naslovu prvaka trenera
5 (100%) 1 vote