Marco Trungelliti 500 mérföldes családi utat indít a második fordulóba

A szuperhősök általában szatén nadrágban és köpenyben dolgoznak.Marco Trungelliti bérelt autót választott teniszütővel és reményekkel, valamint feleségével, testvéreivel, anyjával és 88 éves nagymamájával egy 500 mérföldes utazásra, amely hétfő délután Párizsban szívmelengető győzelemmel zárult le. Bernard Tomic.

Igaz a karrier-szerencsétlenség szkriptéhez, hogy „milliókat kaptam”. Bernie később a 9. bírósághoz került, mint az ellenfele, aki 10 órát hajtott a barcelonai otthonából, reménykedve, hogy nyerjen laza változást szerencsés vesztesként a French Open első fordulójában.Bernard Tomic keserű postai újságot ad a French Open kampány rövid áttekintéséhez. Bővebben

Majdnem három órányi bírósági eljárás után az Bet 365 argentin, aki a világon a 190. rangsorban van. , 6-4, 5-7, 6-4, 6-4 és 99 000 euróval eljutott a győzelemhez, majdnem megháromszorozta szezonjának jövedelmét.És minden centet megértett, és 16 ásztal és 68 tiszta győztesgel dobta el Tomicot.

Bármi is történik most, ő imádja a pillanatot. A villamosvonalakon való egyéni és páros Alicante-tól Almatyig és vissza történő támadása során végzett 11 évben a Trungelliti évente átlagosan 50 000 dollárt tett ki, az utazási és megélhetési költségek előtt, a csekély tömeg előtt. Itt az ő potja az első fordulóban lévő pénz feléből áll, amelyet Nick Kyrgios-szal kellett felosztania, valamint 79 000 eurót a második forduló eléréséhez. Egyetlen kiránduláson nem gyakran keresi ezt. BATennis (@BATennisCom) INSÓLITO MOMENTO EN #RolandGarros. ???????? Marco #Trungelliti várhatóan az AHORA Barcelona útján, a Parmez para jugaron keresztül válogatja a Lucky Loser játékot. ! Se bajaron 8 juradore!DE LOCURAAA ???????????? https: //t.co/47TGzqNLfz pic.twitter.com/TMBDcBh0HzMay 27, 2018

Ez egy tündérmese, amely akár el is maradhat a Bet 365 múltban. második kör. Két évvel ezelőtt a 10. számú világot, Marin Cilic-et az első fordulóban jelentette meg a fő sorsoláson való ritka látogatáson. Szerdán egy kedves szellemet játszik Marco Cecchinatoban, a 72. világpálya Palermótól, aki három órát és 41 percet töltött a román Marius Copil verésével.

Mosolyogva viselkedett, amely nem volt hajlandó elhomályosodni. az ő Odüsszea. „Otthon voltunk a családommal. A bátyám [Andre], a nagymamám [Daphne] és anyukám [Susana] Argentínából érkeztek egy héttel ezelőtt. Párizsba jöttek, de elvesztettem – tehát [hazamentem].

“Aztán autót bérelnek, hogy megtekintsék Barcelona és néhány Spanyolország más városát.Felkészültünk a tengerpartra menni.

„Az edzőm azt mondta:“ Vessen egy pillantást Mohamed Safwatra [az egyiptomi késői pótlóra, aki vasárnap veszített Grigor Dimitrovnak]. Most játszik. Kérdezd meg, hogy be akar-e lépni. ”Szóval megkérdezem, és valaki azt mondta nekem, hogy én voltam az első póttag [Kyrgios helyett Tomic ellen]. A nagymamám valójában zuhany alatt volt, és azt Bet 365 mondtam neki: „Jól van, Párizsba megyünk.” Facebook Twitter Pinterest Marco Trungelliti 88 éves nagyanyja, Dafne Botta nyerése után válaszol a kérdésekre. Fénykép: Alessandra Tarantino / AP

„Sok járatot töröltünk, tehát nem bíztam túl sokat. Most Franciaországban nem volt vonat, így a legjobb megoldás mindig az volt, hogy autóval szálljon.Számunkra Argentínában, ha nem Buenos Airesben él, akkor az ezer kilométer olyan, mint semmi. ”

13 óra körül volt, amikor elmentek. Trungelliti még a múlt hétről sem kicsomagolta a készletét, amikor legyőzték a selejtező bajnokságon.

A Trungelliti család Instagram képei, amelyek Spanyolországon átmenő sebességgel 70 méter sebességgel rohannak, azonnali hitté váltak. – De jó volt, nem? Ez gyönyörű. ”

10 órán belül Roland Garros-on voltak. Trungelliti azt mondja, hogy egy könnyű vacsora után „legfeljebb öt órás alvást kapott”, és hétfőn 7.30-kor visszatért a klubba. Cameron Norrie az első francia teszt során szellőzés után Lucas Pouille-vel szembesült. Tovább

Azt mondta, hogy a nagyanyja, akit Abuelitának hív, „fogalma sincs, mi a tenisz valójában.Fogalma sincs, hogyan számolja meg. Hozzátette: „Valójában azt mondta nekem, hogy nem tudta, hogy a meccs végéig mindenki tapsol. Ő csodálatos. Nem minden nap fordul elő egy második forduló nagy játékkal. ”

Daphne valószínűleg nem lesz ott. Mint Trungelliti mondja: „Nagyon erősen hisz Istenben, ezért mindig gyertyákat tesz minden szenteknek, és nagyon ritka, hogy a bíróságon lenne. Remélem, hogy jól van. Nos, nem szeretném, ha a stressz meghal. ”

A spanyolul beszélő újságírókkal körülvéve kissé elveszettnek tűnt és azt mondta:„ Soha nem tartottam sajtótájékoztatót olyan sok emberrel.Még akkor sem, amikor két évvel ezelőtt játszottam a Cilic ellen. ”

Ha legyőzi Cecchinatot, a barcelonai hős újabb esélyt kap a bájos mese megosztására.

Rate this post