Sportingbet

Sportingbet bônus de apostas na Internet Sportingbet se u području valuta klađenja angažira već od 1998. god. i od tada je na tržište ušlo više od 20 zemalja. Hrvatska verzija online kladionice također funkcionira nekoliko godina i uvijek je privlačila veliku količinu klijenata. Isti su zadovoljni ne samo s ponudom, ali i zahvaljujući tome što imaju mogućnosti igrati u kasinu ili u poker igračnici.

Sve ove usluge već u vremenu postojanja kladionice iskoristilo je 4 milijuna klijenata. U svijetu sportskih i društvenih oklada Sportingbet je pojam koji privlači ne samo svojim imenom, ali i raznim bonusima i akcijama. Kada se u to priračuna opsežni program vjernosti i mnoštvo posebnih usluga, kao što je live i mobilna oklada, prijenosi susreta uživo itd., tada je ova kladionica zasigurno vrijedna pažnje.

Sportingbet registracija »
Koeficijenti spadaju u bolji prosjek. Razina koeficijenata se s iznimkom američkih sportova i utrka kreće od 1,80 – 1,80 do 1,9 – 1,9. Naime, kod američkih sportova se marža kreće oko 4 do 5% (razina koeficijenata od 1,9 – 1,9 do 1,92 – 1,92), što od Sportingbet-a čini pristojnog bookmaker-a za klađenje na prekomorske sportske lige. To isto vrijedi i za utrke. Pristojne koeficijente nudi Sportingbet i kod klađenja uživo. Većina online kladionica nudi tzv. naravno nije iznimka.

Klađenje uživo je područje koje ima vrlo brzu podršku i omogućuje klađenje u sučelju weba tvrtke izravno u vremenu održavanja konkretnog zbivanja. U tvrtki Sportingbet na raspolaganju su klađenja uživo na sve gore navedene sportove i uvijek je kod svakog vrlo široka ponuda mogućih oklada. Koeficijente pojedinih oklada tijekom klađenja uživo mijenja tijekom održavanja događanja prema trenutnom skore ili u slučaju biciklističkih ili automobilskih utrka prema redoslijedu pojedinih sudionika.

Drugi vrlo koristan, ali uglavnom moderan element je klađenje preko mobilnog uređaja, znači putem telefona ili tableta. Sportingbet app praktično za sve uređaje koji koriste operativne sustave Android, Windows, iOS ili Blackberry. Program ima intuitivno upravljanje te je sličan sučelju weba. Omogućuje oklade na sve sportove i događanja te pruža potpune informacije o rezultatima pojedinih događaja. Zahvaljujući tome klijent ima trenutni pregled o svojim eventualnim dobicima.

Transakcije se vrše putem svih poznatih oblika – bankovne doznake, kreditne kartice ili neke od e-novčanika (Monebookers, NETeller, Click2Pay ili UKash). Sportingbet štoviše ima i računa u hrvatskoj banci, tako da se sve odvija vrlo brzo, u nacionalnoj valuti, ali uglavnom bez poteškoća!

Za hrvatske igrače jednoznačno plus. Non-stop korisnička podrška – Sportingbet online support – također je potpuno na hrvatskom jeziku, čak i putem telefona. Na besplatnom telefonskom broju sve možete riješiti ugodno i brzo. Dakako i komunikacija putem e-maila ili preko live chat izravno u prostoru za igre.

Sportingbet
5 (100%) 2 votes