10bet

10bet logo Kladionica 10Bet svoje usluge pruža od 2003. godine te je zanimljiva za široku ponudu azijskih hendikepa. 10bet svojim klijentima donosi nadprosječno visoke koeficijente i dobre limite. Općenito se kladionica 10Bet ubraja među najbolje kladionice, ali potrebno je biti oprezan kod netipičnih procjena oklada uživo.

Prikladni sportovi za okladu
Kladionica 10Bet nudi veliku ljestvicu sportova na koje se može kladiti. Možete ih vidjeti u ponudi oklada i jednim klikom prikazat će se Vam sve mogućnosti oklada na sve lige i natjecanja. 10Bet nudi sve lige koje možete čekati od prednje kladionice sa specijalizacijom na nogomet, tenis, košarku, da ne govorimo o cijelom nizu nižih i često puta ne prilično preglednih natjecanja.

Mogućnosti oklada na 10 bet
Kladionica vam nudi sve mogućnosti oklada koje možete čekati od prominentnog bookmaker-a. 10Bet tradicionalno je jak u hendikepima i UNDER / OVER okladama. Utvrdit ćete da uglavnom u nogometnim okladama 10Bet zadovoljava Vaše potrebe te je izvrstan u koeficijentima oklade na rezultat u poluvremenu. Dalje 10Bet nudi jedan od najboljih isplata oklada uživo – oklada tijekom utakmice. BET 10 tvrdi da svake godine nudi više od 4000 utakmica uživo diljem svijeta. Specijalitet je mogućnost oklada na poluvrijeme tijekom utakmice, ovo kod konkurencije uopće nije pravilo. Druga tipična karakteristika 10bet.com je njihova spremnost primati visoke oklade. Kladionica je spremna primati oklade u visini od 6 500 dolara na tekuće račune i čak 13 000 dolara na validirane račune. Za validaciju (potvrda identiteta) morate na 10bet poslati na e-mail kopiju svoje osobne iskaznice. Read more info

Posjeti 10bet kladionicu – 100% bonus
Uplate i isplate
10Bet nudi sve metode uplate koje očekujete. Novac možete uplatiti putem bankovnog transfera, on-line putem novčanika Skrill i Neteller, jednako kao i kreditnim karticama. Prije povlačenja sredstava s računa 10Bet moraju se ispuniti određeni zahtjevi radi sigurnosti (ovjera identiteta). Onda možete podizati putem bankovnog transfera, Skrill ili Neteller, jednako kao i kreditnim karticama. Kladionica nudi jedne od najfleksibilnijih isplata na današnjem tržištu.

Registracija na 10 bet
Registracija na 10Bet je jednostavan i laki proces. Od Vas će biti zatraženi osnovni osobni podaci, te ako slučajno nastanu neki problemi, online podrška je u kladionici na perfektnom nivou, što mogu iz vlastitog iskustva potvrditi.

Spremna online podrška u slučaju problema.
10Bet nudi cijeli niz pomoćnih funkcija, uključujući savjetovanje na okladu hendikepa, detaljna podrška FAQ pokriva cijeli spektar pitanja koje možete imati tijekom primjene bilo kojeg dijela 10Bet web stranice, da ne govorimo o broju kontaktnih metoda, uključujući live chat, telefon, e-mail, ili vaše omiljene društvene mreže. Ukoliko ćete pomoć stvarno trebati, raspoloživa je na engleskom jeziku.

10bet
5 (100%) 1 vote