1xbet

1xbet logo Novi 1XBET račun i specijalni bonusi na start – Polje promocijski kod na 1XBET se pojavljuje odmah na prvoj stranici prijavnog obrasca, a njegovim popunjavnjem igrač se upisuje direktno za promocije dostupne na stronici kladionice 1xbet.com. Uvjeti za dobivanje aktualno najvišeg bonusa dobrodošlice na tržištu uopće nisu toliko komplicirani kako bi se moglo na prvi pogled zaključiti.

Za povećanje paketa dobrodošlice treba se prijaviti na 1XBET kladionicu preko našeg linka. Klikom na naš link odmah nakon prijave dobivaš do 100 eura bonusa dobrodošlice za svoje klađenje!

Naknadne promocije

1XBET je poznat i po drugim posebnim promocijama na kojima se može posebno puno zaraditi. Praktički svaki tjedan dobivaš nove bonuse vezane uz najpopularnija zbivanja, čime se ponuda ove kladionice po pitanju bonusa ističe na tržištu.

100 € bonus – registracija »

1XBET Mišljenja

Bez obzira što kladionice 1XBET postoje tek od polovine 2014. godine, sada su već zaslužile vrlo dobru ocjenu. Po nama, to je aktualno najbolji servis za klađenje. Mišljenja stručnjaka i samih igrača su pretežito u velikoj većini pozitivna. Najveću pohvalu zaslužuju tečajevi na okladu koji su znatno veći od većine konkurencije. Drugi element koji treba pohvaliti je ponuda bonusa i jednostavnost prometa. Na 1XBET kladionici obvezuju najniži tečajevi koji se uračunavaju u promet – 2.50.

Mišljenja o 1XBET daju i sami igrači. Naša iskustva kod provođenja anketa na svim legalnim kladionicama, a i čitanje mišljenja igrača u komentarima servisa, pokazuje da je danas 1XBET najbolja kladionica legalno dostupna na tržištu. Internetski komentari igrača govore o jako dobrim bonusima dobrodošlice 1xbet, tečajevima i velikoj ponudu klađenja.


Mobilna aplikacija

1XBET je uveo mobilnu aplikaciju, zahvaljujući čemu pridružio se profesionalnim kladionicama online. Aplikacija kladionice predstavlja temelj dobre igre.

Što se tiče ponude prilagođene za pametne telefone i tablete, u aplikaciji 1XBET je dostupna sva ponuda za prematch i uživo klađenje. Zahvaljujući velikom broju načina plaćanja, uplate i isplate su brze, a funkcija Match tracker daje mogućnost gledanja vizualizacije sportskih događaja. Uz to 1XBET aplikacija jednostavna je za korištenje.

Ocjena 1XBET

Većinu elemenata koji zaslužuju pohvalu ili malu primjedbu smo naveli u stavku 1XBET mišljenja. Međutim, još smo se ovdje htjeli nadovezati na tabelu na početku članka i pojasniti naše ocjene u pojedinačnim kategorijama.

1. 1xbet sigurnost – 10/10 – firma 1XBET je nositelj veoma rigorozne poljske licence i jamči 100% sigurnosti sredstava na igračevom računu. Lozinke i podaci su istovremeno zaštićeni SSL protokolom što spriječava njihovu provalu od strane nepoželjnih osoba.
2. Tečajevi 1xbet – 9/10 – Tečajevi su dosta visoki, a ponekad i najbolji na tržištu. Marža za klađenje prosječno iznosi oko 6-8%, tj. 4-10% manje od konkurencije.
3. Bonusi – 9/10 – Bonus od 1XBET jedan je od najboljih na tržištu. Za prvi i drugi depozit se dobiva ukupno 100 eura.
4. 1XBET Ponuda – 7/10 – Široka paleta klađenja s velikim brojem dodatnih klađenja su definitivno adut 1XBET. Ne izgleda loše ni klađenje uživo, iako nema transmisije, provizija na tom klađenju je znatno niža od konkurencije.
5. 1xbet mobilno klađenje – 7/10 – 1XBET nije zaboravio na igrače koji vole klađenje preko pametnog telefona. 1XBET mobilna aplikacija radi ispravno uz više dodatnih funkcija.

1xbet
5 (100%) 1 vote