Wanderersi su pobijedili prvaka W-lige u Melbourne Cityju

Šampionski grad je doživio neporaženo natjecanje u rekordnoj konkurenciji s 18 utakmica prošlog vikenda protiv suparnika Canberre, ali malo tko je predvidio sve osim jednostrane pobjede na strani Wanderera koji nikada nisu stigli do finala. -Liga pobijedila Adelaide United Pročitajte više

Rezultat je bio da se City prvi put povukao na prvo mjesto u sezoni-i-polu dok su Canberra i Perth u potpunosti iskoristili priliku za pomak točke , s nekadašnjim golim golom.

Svježe od pobjede nad Gradom, Canberra je istaknula svoje vjerodajnice za titulu u zapanjujućoj modi s 5-1 rutom kolega liga teških igrača Brisbane Roar.

Canberra je bila u zapovjednoj formi na stadionu Central Coast, utrkujući se s 5-0 u roku od jednog sata zahvaljujući dublu od Nickelette Flannery i Ashleigh Sykes.

Amerikanac Steph Ochs postigao je gol u prvom poluvremenu. penal spot, ali to je bio tri cilja salvo unutar šest minuta samo a Nakon poluvremena, učinio je štetu.

Moglo je biti još gore za Roar, s Canberrinom Michelle Heyman, koja je pogrešno zabila gol u ofsajdu.Brisbane je u trenucima povrede tvrdio kako je Emily Gielnik pucala kući iz akutnog kuta.

Bilo je to prvi put da su dvostruki prvaci Brisbane primili pet golova u povijesti sezone W-lige. Pobjeda je sve značajnija ozljeda zbog koje je kapetan Canberre Ellie Brush i američki napadač Jasmyne Spencer izbačeni s početne strane.

“Stvarno smo se držali plana igre, kretanje lopte i pokret igrača bili su stvarno dobri. i iskoristili smo najviše šansi “, rekao je trener Canberre Rae Dower. “Mnogo je pritisaka na mjesta sada za djevojke koje smo se vratili [od ozljede].”

U subotu navečer, Matildasova zvijezda Sam Kerr postigla je dvostruku pobjedu kao što je Perth Glory nastavio svoj jak nedavni oblik. pobjedom 4: 1 nad Adelaide Unitedom.

Rate this post