Dugoročni skakač momčadi GB Jazmin Sawyers trči na The Voice

Kada se sportaš zvijezde opisuje kao “svestrani”, to obično znači da se ističu u drugom sportu.No, u slučaju Rio GB dugog skakača momčadi GB, Jazmina Sawyersa, to znači puno više.Sir Tom Jones se vraća u The Voice Pročitajte više

22-godišnjakinja iz Trenthama, Staffordshire, radi se o gledateljima nove serije The Voice pokazati da su njezine glasnice barem jednako izuzetne kao i njezine sportske vještine.

Televizijski show vraća se na šestu seriju sljedećeg mjeseca, u subotu 7. siječnja, ovaj put na ITV-u, a Sawyersi će pokušati uvjeriti suce da ima potencijala na vrhu ljestvice.

Nakon osvajanja srebrne medalje na Commonwealthovim igrama u Glasgowu 2014., Sawyers je nastavio osmo mjesto u svoju prvu Olimpijadu, u Brazilu ovog ljeta – a prije četiri godine osvojila je i prvu britansku medalju za bobove na Zimskim olimpijskim igrama mladih. “Jazmin je pjenušava osoba i netko tko voli raditi puno stvari”, rekao je Harry Harvey, bivši trener izdržljivosti u atletskom klubu City of Stoke koji je poznavao Sawyersa od kada se pridružila. – Voli povremeno odlaziti u drugom smjeru.Znam da pjeva, ali je samo znam s atletske strane. ”Facebook Twitter Pinterest Sawyers na Olimpijskim igrama i amf; Paraolimpijski tim Pobjednička parada GB Rio 2016 na trgu Trafalgar Fotografija: Dan Istitene / Getty Images

Sawyersov prvi pokušaj na međunarodnoj razini natjecanja bio je na mučnom natjecanju u sedmerokutu na Svjetskom prvenstvu mladih 2011. godine. prije joj je osvojio srebrnu medalju. Njezina izvedba ove godine u Riu, rekla je, bila je teža nego što je očekivala zbog živaca uzrokovanih nevjerojatno visokim ulozima i povećanom osobnom izloženošću.Otkako se Olimpijada nije uspjela okrenuti leđima i atletskim događajima, također je odvojila vrijeme da se usredotoči na svoju glazbu.

“Ima talent da može dobro raditi u većini stvari”, rekao je Harvey. “Ona je uvijek imala uspjeha i ima takvo usmjeravanje i odlučnost da postigne stvari za koje sam siguran da će joj pomoći u bilo kakvom nastojanju u karijeri.”

Pošteno je reći da su prethodni pobjednici Glasa imali problema utjecaj nakon toga u oštrijem svijetu glazbene industrije. Pobjednik četvrte serije, Stevie McCrorie, vratio se kao vatrogasac, debitantski singl Andrea Begley uspio je dosegnuti samo 75, a Kevin Simm, koji je osvojio posljednje serije, već je uživao slavu kao član Liberty X-a.

Sawyerin natjecateljski instinkt može joj pomoći da se probije, ako može pobijediti njezine živce.Izvor na programu komentirao je “veliki buzz o njenom backstageu”.

Glas se vraća sa žirijem koji se sastoji od imena zvijezda. Jennifer Hudson i Gavin Rossdale pridružit će se veteranima Will.i.am i Sir Tom Jonesu, koji se ponovno okupio s predstavom otkako je prešao u ITV. “Imala sam izvrsna vremena na predstavi i ne mogu čekati da ponovno otkrijem i pomognem nekom novom talentu. I naravno vratite se s mojim prijateljem Will.i.amom, ”rekao je

Rate this post