2016 szemtanú: az év meghatározó képeinek összefoglalója

Miután az anyukám megfogalmazta, hogy elmondja, hogy meghalt, beléptem a zuhanyba és kiáltottam. Feltételezem, hogy sírtam, mert azt jelentette, hogy soha nem kaphatok alkalmat arra, hogy elmondjam Bowie-nak, hogy mennyire fontos nekünk.

Később láttam a reakciót a Twitteren, és világossá vált, hogy mindenki kétségbeesett beszélni, együtt lenni, megosztani zenéjét. Tehát egy Facebook rendezvényt készítettem, egy utcai bulit Brixtonban, portréjának falfestménye közelében.

Az első órában több mint 500 válasz érkezett – végül 9000-re nőtt. Nem igazán szerveztem semmit. Csak egy helyet találtam.

18 órakor csak pár voltunk gitárral és tele TV-kamerákkal. Aztán a tömegek képződtek. Valaki előrejelezte a Life on Mars videót a lakásukról a falra. Sok könny volt, de sokkal boldogabb volt, mint gondoltam.Egy ponton ezer ember énekelte a „Starman” -t a hangjaink tetején.28 Február: Jenny Beavan, Oscar-ruhák kitörése, jelmeztervező Facebook Twitter Pinterest Viseljen rajta: Jenny Beavan figyelmen kívül hagyja a kollégák megvetését vendégeit, amikor Oscar-ot gyűjt. Fénykép: Égboltok

A nemek közötti esélyegyenlőség politikája mindig is része volt az életemnek, de ez az, ami engem bevonni a női esélyegyenlőség pártjába és találkozott olyan emberekkel, mint a Stella Creasy munkaügyi képviselő, aki meghívott engem italt a Házházban.

Azt hiszem, amit láttam, az valaki, aki hűséges volt az önmagához, ami úgy tűnik, hogy az emberek képzeletét kiváltotta. Egy kis bunkerbe mentem, miután minden felrobbant.Nem olvastam semmilyen sajtót a díjaimról, és nem követtem a fogadási bónuszok közösségi médiában, és őszintén meglehetősen sokat elfelejtettem az egészet, főleg azért, mert nem állandóan dolgoztam, először egy helyen film, az Élet, majd a Diótörő, ami természetesen teljesen különbözött a Mad Max-től.

Ha a diótörő a következő évben kerül jelölésre, nem fogok díszes ruhát viselni. Úgy nézek ki, mint Widow Twanky. Csakúgy, mint a Mad Max-hez hasonlóan, én is tisztelettel adnám a filmet, így talán van néhány csillogás is.

Még mindig megdöbbentem, milyen hatása van. Nadrágot viseltem – sokkal többet jelentett. Szeretném látni, hogy mások mit viselnek ebben az évben.Ha ez egy dolognak bizonyult, a ruhák hatalma.19 Március: Mesterséges intelligencia veri GoMaster, Demis Hassabis, Deepmind társalapítója Facebook Twitter Pinterest Az intelligens mozdulatok: a TV-képernyők a Google DeepMind Challenge Match élő közvetítését mutatják az AlphaGo és a Dél-koreai profi Go játékos Lee Sedol. Fénykép: Ahn Young-joon / AP

Két évet töltöttünk az AlphaGo mesterséges intelligencia program fejlesztésében. A Go annyira bonyolult – több lehetséges pozícióval, mint az univerzum atomjaival -, hogy valami nyereségre van szüksége az emberi intuícióval. A kihívás az volt, hogy utánozzák az emberi intuíció aspektusait, mint a tudatalatti mintázatot.

Tudtuk, hogy az AlphaGo előnyei és hátrányai voltak.Nem olvasható a Go books-on vagy más emberektől tanulni – saját ismereteit kell építeni.

Így a Lee Sedol nagymesterrel való mérkőzés előtt nem tudtuk, hogy milyen jól fog tenni. Az AlphaGo egymillió alkalommal játszott maga ellen, de nem voltunk biztosak abban, hogy gyenge lenne egy olyan emberi játékos ellen, aki kreatívabb lehetne. : az addig elfogadott konszenzus az volt, hogy egy újabb 10-20 évre lenne szükség egy világbajnok megveréséhez. De az volt az, hogy az AlphaGo nyerte el, hogy csodálatos volt, elképesztő mozdulatokkal, amelyek olyan kreatívak voltak. Azóta a játék óta a legjobb játékosok mindegyike ellen akar játszani.Sedol aztán elmondta, hogy az életének legcsodálatosabb élménye.29 Március: EgyiptomArja eltérítés, utasok Andrea Banchetti Facebook Twitter Pinterest Keresett ember: Ciprus gépeltérítő Seif Eldin Mustafa Ben Innes utasokkal az EgyptAir gépen. Fénykép: Twitter

Amikor láttam, hogy a nagy angol fiú jön hozzánk a mobiljával, boldogan kiabálva: „Van egy kép a gépeltérővel!” Nem tudtam ellenállni, mondván: „Te egy idióta, ember. Mi van, ha tényleg bombája lenne? Gyakran repülek, de már nem nyugodtam. Most folyamatosan körülnézek. Az első két hónapban nem sikerült visszaállnom a munkába.

A gépeltérő volt az a férfi, aki a repülőgép farokján ült, a háziasszony ülőhelyén, a függöny mögött megjelenő és eltűnt.Cipruson mindenkit kiadott, kivéve a személyzetet és minket, az öt nyugati embert. Annyira megijesztett engem. – Itt megyünk – gondoltam. A farokba gyűjtöttünk. Azt hittem: remélem, hogy a parancsnoknak sikerült kiürítenie az üzemanyagtartályokat, a gépeltérítőnek robbanóanyagai lehetnek.

Aztán azt gondoltam, hogy ha az ülésen lecsökkentem, akkor a robbanás legrosszabbá válik. Eközben az angol fiú, Benjamin, megy a fürdőszobába, és visszatér a képpel. Annyira dühös voltam. Úgy gondolom, hogy abszurd. Hallottam, hogy a televízióban azt mondta, hogy megkapta a képet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az öv valóban robbanékony volt-e. Ami nyilvánvalóan nem igaz. Úgy mosolygott, mint egy gyerek.

Nem nevettem.A telefonnal voltam a feleségemmel, és elmondtam neki: „Ha bármi történik velem, adja meg a kerékpáromat egy barátomnak, és kérje meg neki, hogy teljes sebességgel szétszórja a hamuimat.” 2. május: Leicester City megnyerte a Premier League-t, a Leigh rajongótól Herbert, aki £ 20,000-t nyert egy £ 5-es téten Facebook Twitter Pinterest esély egy millióban: a rajongók ünneplik a Leicester v. Everton mérkőzésen. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

Leicester megszabadult a menedzser Nigel Pearson-tól, és Claudio Ranierit vezetett, és azt hitte, hogy nagyon jól tudnak csinálni. Olyan sok tapasztalattal rendelkeztek egy vezetővel, bármi megtörténhet.

A premier bajnokság nyereménye 5000/1 volt, ami nagyon vonzó volt. És idegen dolgok történtek. Kempingezésem volt egy mező közepén Cornwallban a vőlegényemmel, és letöltöttem a William Hill alkalmazást, és 1 fontot tettem be.Ez segített abban, hogy néhány italom legyen. Aztán azt hittem, ha ez valóban megtörténik, a szezon végén füstölni fogok – így 5 fontot nyertem nekik, hogy nyerjenek, mielőtt még egy labdát rúgtak. Nem vagyok ideges ember, de a szezon vége felé meglehetősen elviselhetetlen volt. Életemben vette át az életemetLeigh Herbert

Csak karácsonykor volt, és aztán elkezdett süllyedni. Igazán nem vagyok ideges ember, de a szezon vége felé meglehetősen kibírhatatlan. Megvette az életemet. A nevetés és a vicc minden játékban feszültebb lett.

A szezon vége előtt a Manchester Unitedet játszották. Találkozó hétvégén voltam Tallinnban. Tényleg beteg voltam az idegen keresztül – ez az, hogy milyen rossz.Visszajöttem, és Chelsea megverte Spurs-t, és ez volt, Leicester nyert.

A legcsodálatosabb érzés volt. Szép élménynek indult, de olyan színpadra jutott, ahol csak túl sok volt számomra. Csak nem tudja kezelni a telefonhívások számát. Az ilyen dolgok nem történnek velem. Több ezer jelentést találtunk online, és képeket készítettem a Facebookomról. Én magam öleltem. Azt hittem, semmi ilyesmi nem fog megtörténni. Nem tettem magamnak semmilyen kedvezménnyel.

Körülbelül egy hónappal korábban, mindent túl sok volt, és 2 fontot fizettem ki az £ 5 font betétből, így összesen kb. £ 25.000.

Nem találkoztam sem a játékosokkal, sem ilyesmivel. Kicsit bosszantottam, hogy a klub nem vette fel a kapcsolatot velem. Reméltem, hogy megtehetik. De azt hiszem, nem lehet minden.Az ünnepségeken úgy gondoltam, amikor azok, akik még nem is ismertek fogadási bónuszok az interneten engem, gratuláltak nekem, ez nem az én napom, ez a Leicester 5. napja: a Sadiq Khan lesz a londoni polgármester, Matthew Ryder, QC helyettes polgármester Twitter Pinterest Capital fickó: Sadiq Khan-t a felesége, Saadiya gratulálja a győztes londoni polgármester-versenyre. Fénykép: Carl Court / Getty Images

A félelem és a megosztottság által meghatározott, lenyűgöző években a Sadiq Khan megválasztása London polgármestere volt az öröm ritka pillanata. Először találkoztam Sadiqdal, amikor mindketten fiatal ügyvédként kezdtünk. Mindenki látta, hogy előkelő jogi tehetség. De ami igazán kitámasztotta őt, nemcsak a saját készségei, hanem az ügyfelei iránti bizonytalansága volt.A szirén hangok megkérdezték, hogy a londonok készek-e választani egy iszlám hit pakisztáni polgármesterét.

Egy olyan időszakban, amikor az emberek, mint mi, egy brit-ázsiai és vegyes versenyző, az általános iskolákban szokatlanok voltak jogi szakma, nem volt hajlandó látni magát kívülállónak: ha megmutattuk, hogy képesek vagyunk, akkor mi voltunk. Ez inspiráló volt.

Ugyanez az inspiráló bizalom és a hozzátartozás érzése volt idén. A kampány során a sziréna hangjai megkérdezték, hogy a londonok készek-e brit születésű, pakisztáni származású polgármester, az iszlám hit választására. Májusban a londoniak „igen” -vel válaszoltak.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ismét a Sadiq-szal dolgozom, most pedig a társadalmi integrációért és a társadalmi mobilitásért felelős polgármester-helyettese.Lehetőségem van arra, hogy segítsen neki adni másoknak ugyanazokat a lehetőségeket, mint amilyeneket, és hogy a londoniak valóban egymással összefüggő életet éljenek. Azt is lehetővé tette számomra, hogy lássam az új polgármesterét körülvevő izgalmat és energiát. A meglepett ingázóktól, akik az északi vonalon látták magukat, a párizsi és chicagói üzleti és polgári vezetők felé, akik új kapcsolatokat kívánnak kialakítani Londongal, mindenki lelkesedik egy olyan polgármesterért, aki oly sokan tükrözi a modern, bizalmat és törekvéseket. változatos város. Bill Clinton összegezte, amikor Sadiqhez fordult New York-i megbeszélés során, és azt mondta: „Örülök, amikor láttam, hogy megválasztották. Mindannyian tettünk.

London büszke arra, hogy a Sadiq Khanért szavazott.És a világ büszke Londonra, mert erre május 11-én indul: a Boris Battle Bus a Gisela Stuart, az MP Facebook-on keresztül indul. Facebook Twitter Pinterest Jegyvásárlás: Boris Johnson és Gisela Stuart a Vote Leave kampány buszos túráján. Fénykép: Getty Images

A Vote Leave busz a látogatások középpontjába került. Ami a 350 millió fontot illeti, pontos volt – ez az, amit elveszítettünk. Nem ismertem Borist, mielőtt dolgoztam vele a buszon. Ez a napi találkozó lenne, és megkérdezi: „Még mindig a helyes úton járunk?” Tetszett. A munkaügyi párt tagjaiból kapott legnagyobb kritika nem az volt az oldal, amit vettem (tudtam a nézeteimet), hanem az a tény, hogy Boris-szal dolgoztam. Read more

A külvilág azt feltételezi, hogy mindannyian kemények vagyunk -bőrű lények. Azt hiszem, Borisznak nehéz volt.Időnként eljutott hozzá, mint mindannyiunknak. Megy ki, és az emberek kiabálnak rád, mint a „áruló”. Nehéz.

Leginkább meglepő, hogy a fennmaradó oldal nem vette fel a tulajdonjogát, hogy elveszett. Még mindig arról beszélnek, mintha valami elromlott volna a választókkal. Majdnem naponta visszatérünk a népszavazás visszacsatolásához. A kampány során e-mailek voltak, amelyekben a német emberek kijelentették, hogy áruló vagyok a német háború utáni háborús projektnek. De az eredmény óta letelepedett. Nemrég találkoztam egy olyan találkozón, ahol elmagyaráztam a német embereknek, hogy miért szavaztak a britek, ahogyan tették, és meghallgattak és megértettek.Igazi szomorúság volt.22 Május: Ken Loach, a film rendezője a Palme D’Or győztese Facebook Twitter Pinterest A Golden Touch: rendező Ken Loach a Palme d’Or-díjjal tünteti fel a filmét, Daniel Blake-t. Fénykép: Regis Duvignau / Reuters

Daniel Blake rendkívüli volt a Palme d’Or megnyerése miatt. Támogatás volt, és azt jelentette, hogy a forgalmazók bizalmat kaptak a film bemutatására, így sok ember látta, és nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Néhány ketrecbe ütköztek, amire reméltünk.

Európában hasonló helyzetekben vannak emberek. Amikor a forgatókönyvet kutattuk, olyan embereket találtunk, akik a kekszeket etették, mert nem rendelkeztek pénzükkel. Van egy olyan szegénységi szint, amelyről nem beszéltünk.Azt hiszem, ez valami fantasztikus lehet, amit egy egyenes hírjelentés nem tud. Az emberek belső életébe kerül.

Ha a film nem más, mint egy hír, amely elhalványul, akkor politikai cselekedetnek kell lennie. Az élelmiszer-bankok iránti kereslet átment a tetőn. Sok ember hajléktalan. Minden szűrésnél az emberek elkezdték a kezüket, és azt mondták: „Ez velem történt.” Történet után történetet hallottunk: amikor Iain Duncan Smith és mások azt mondják, hogy a film nem pontos, hazudnak. Tudjuk, hogy pontos.28 Május: Amber Heard osztogat Johnny Depp-től, Polly Neate, aktivista Facebook Twitter Pinterest Happier napok: Johnny Depp és Amber Heard érkeznek a brit premierre a Black Mass filmben Londonban.Fénykép: Suzanne Plunkett / Reuters

A női támogatások vezérigazgatójaként találkoztam az élet minden területén élő nőkkel, akik a családon belüli visszaéléseken mentek keresztül. Amber Heard Johnny Depp-ről szóló állításai túlságosan rettenetesen ismerősek voltak. Ami csalódást okozott, az volt, hogy azonnali volt a hátrány.Az emberek gyorsan behatoltak és hibáztatták őt és azzal vádolták, hogy hazudik. [Depp tagadta az összes állítást, és az ügyet bíróságon kívül rendezték.] Amikor egy nő állít a családon belüli visszaélésekre, az emberek hajlamosak a hátsó motívumok köré.

A nők nőttek felfelé az íjászok bántalmazási története után, és amikor Amber nyilvánosságra hozta, a rendőrség hívásainak száma megdöbbent. More info

A családon belüli bántalmazás jótékonysági szervezetei alulfinanszírozottak, és nem vagyunk olyan fajta jótékonysági szervezetek, amelyeket a hírességek szeretnek magukhoz csatolni, bizonyos értelemben az Amber nyilvános nyilatkozata rendkívül erős volt.womensaid.org.uk24 június: David Cameron lemondott, Craig Oliver, kommunikációs igazgató Facebook Twitter Pinterest Az út vége: David Cameron a londoni Downing Streeten kívül 10 éves korában beszél Samantha feleségével, amikor lemond. Fénykép: Lauren Hurley / PA

A június 23-i éjszaka Downing utcában, úgy érezte, mintha a biztonság felé haladna, és csak hirtelen a quicksandba esett. Senki nem húzott ki minket.

Amint megérkeztem a 10. sz. Este, még mindig „Erősebb” pólót viseltem, mindenki ideges volt, annak ellenére, hogy az emberek sorban álltak, hogy azt mondják, hogy nyertünk . A piacok élénkek voltak, a pollsters magabiztosak voltak, és még Nigel Farage is elnyomta a vereséget.

A korai eredmények hazugságot jelentettek. Gyere 4-én, hogy egyértelműen véget ért.A miniszterelnök elutasította az irodai székét, és elutasította az érveket, amiket továbbra is meg kell tartania. – Sajnálatos lenne. A vágóhídra készülnék. Várva a vállon a csapot. ”Nézte, ahogy eltűnik a folyosón, hogy időt töltsön a családjával. Amikor David Cameron néhány órával később jött le, azt mondta: “Nos, ez nem ment a tervhez” Craig Oliver. Persze, hogy mélyen gondoskodott – egyszerűen csak angolul próbálta vezetni az embereket a fájdalmán keresztül.

Miután Michael Gove-nek koncessziós felhívást készítettünk, elkészítettünk egy beszéd. Elindult Sam oldalán az ő oldalán, az első jelzés a világ felé, amire ment. Felkeltem a TV-t a Private Office-ban, és George Osborne-val nézett.Kate Fall-ot, a munkatársak helyettes főnöke köré fordítottam, aki könnyekben volt. Ahogy Dávid eljött a végső mondatokhoz, hogy szerette az országát, láthattuk, hogy felborul.

Ami úgy érezte, mintha az egész 10-es lett volna, és David és Sam visszatértek a taps körbe. Megsimogatta a kezét, hogy elhallgassa mindenkit, de nem volt hajlandó megállni. Rövid beszédet mondott a csapata szeretetéről, és eltűnt az irodájába.

Végtelen okokat adhattam, hogy miért veszítettek el, sokan a mi hibánk. De lényegében azt hittük, hogy több találatot tudtunk szerezni, mint amennyit tudtunk. Ahogy Dávid azt mondta nekem: „Túl sok embert kértünk arra, hogy szavazzanak egy olyan EU-ról, amelyet nem szeretnek, és a bevándorlást, amit nem akartak.”

A démonok felszabadítása: Craig Oliver a Brexit belső története elérhető a Hodder & amp; Stoughton £ 20.Ha másolatot szeretne rendelni 15,80 £ -ért, látogasson el a bookhop.theguardian.com oldalra9. Július: Black Lives Matter demonstráció Louisiana-ban, Ieshia Evans által, protestőr Facebook Twitter Pinterest Állandó magas: Ieshia Evansot a bűnüldözési tisztviselők fogva tartják, amikor tiltakozik Alton Sterling, a Louisiana-i Baton Rouge rendőrség főhadiszállása közelében. Fénykép: Jonathan Bachman / Reuters

Amikor Baltimore, Ferguson és más tiltakozások kitörtek, nem tudtam utazni. Munkámban nővérként kellett dolgoznom. Volt számlám fizetni. Elnézést tettem. Emlékszem arra a bűntudatra, hogy éreztem, hogy ott kell lennem.

Tehát amikor a lehetőség, hogy Baton Rouge-ba, Louisiana-ba utazzak, ahonnan Pennsylvania-ban élek, beugrottam. Nagyanyám, aki én vagyok nagyon közel van, tényleg nem akartam, hogy menjek. Rémült volt rám.28 éves vagyok, és van egy fiatal fiam, de itt az ideje, hogy felálljak.

Békés tiltakozásra érkeztem. A tüntetők nem voltak erőszakosak, de a rendőrségnek nem volt kérdése, hogy kiüti a botját, és az egyik tiszt a fegyvere, és rámutatott – nyilvánvalóan nem látta az iróniát. Készen álltak arra, hogy megtámadjanak minket.

Nem voltam tisztában azzal, hogy a körülöttem lévő tér eltűnt abban a pillanatban, amikor ezt a képet elkészítették, és én nem féltem. Tudatosan szembe kerültem a tisztekkel. Azt akartam, hogy látjanak engem, hogy lássam a haragomat. Azt akartam, hogy érezzék, amit éreztem, de nem volt semmi.

Utána letartóztatták és egy furgonba csomagoltam, és egy gazdaságba kerültem, ahol botrányt keresek, börtönbe öltöztek, majd börtönbe helyeztem. börtönbe vitték.24 órán át ott voltam.

Majdnem hat hónap múlva nem maradok azon a napon, ami aznap történt, és nem akarok dicséretet. Ez egy pillanatnyi pillanat volt, és egy szívverésen ismételtem meg. A rasszizmus itt annyira megfertőzött – még az Obama-adminisztráció alatt is. A fehér emberek jobban törődnek az állatokkal, mint amennyire érdekelnek. Megszakad az életünk módja. Az, ahogyan ember vagyunk.Július: Khizr Khan, akinek a fia meghalt Amerikában, a demokrata párt nemzeti egyezménye Facebook Twitter Pinterest Beszél a szívből: Khizr Khan, Humayun Khan apja, akit Irakban az amerikai hadseregben megöltek , gesztusok, ahogy a felesége a Demokratikus Nemzeti Egyezmény alatt néz a Philadelphiai Wells Fargo Központban, Pennsylvania-ban. Fénykép: Timothy A. Clary / AFP / Getty Images

Amikor a demokraták arra kértek bennünket, hogy beszéljenek az egyezményükön, összejöttünk, és mindkét gyermekünk azt mondta nekünk, hogy ne csináljuk. Azt mondták, hogy szörnyű lesz. De valakinek meg kellett mondania valamit. Az unokahúgunk Trump kijelentése után muszlimokat tiltott, azt mondta: „Ki kell vennem a sálat? Félek. ”

A feleségem Ghazala írta a beszédet.Először azt akartam mondani: „Ezek az én szavaim. Nem másoltam meg Obama asszonytól, de azt mondta, nem, ez nem az alkalom méltóságának felel meg. A gyermekeim azt mondták, hogy szörnyű hátránya lesz. De valaki kellett mondania valamitKhizr Khan

Azt vártuk, hogy Trump megértse, hogy néha, ha hagyod, hogy a dolgok átadjanak, semmi sem fog belőlük. A dolgok nem lettek volna olyan aránytalanul elfojtva. Reméltük, hogy egyszerűen azt fogja mondani, hogy „Nos, ez a saját álláspontjuk”, és haladjon tovább. De ő nem.

Olyan sok esemény történt, főleg a muzulmánok ellen, a választások óta eltelt hetekben. Ez a félelem forrása. Tegyük fel, hogy Ön és én sétálunk, és valaki jön hozzám, és azt mondja: „Kifelé ebből az országból.” Csak ez az állítás, különösen az iskolákban és a nőkben.Ez nagyon komoly aggodalomra ad okot.

Valaki elküldött nekem két beszédkészletet: Hitler németországi beszédei és Trump beszédei a választásokon. Hasonló gondolatok, hasonló érzések: „A bevándorlók rosszak. A bevándorlók ártanak nekünk. Átveszi a kultúránkat, a versenyt, az országunkat. ”

Trump nem nyilatkozott:„ Én vagyok az egész ország elnöke, és azt akarom, hogy mindenki legyen szívesen és hittek az alkotmányban, a demokratikus értékekben. ”Egyszerűen azt mondom, hogy az emberek aggódnak, szívesen hallgatják őket, mondanak valami pozitívat.

Az utolsó lélegzetemre fiam [Humayun, egy amerikai hadsereg kapitánya, 2004-ben Irakban megölték], valami mást tett.Tehát az ő szellemében, kegyelme alatt, példa, hogy előrelépünk mások gondozásáért. Augusztus: A dzsungel templom megnyílik Calaisban, Hasane Tesfase, Eritrea menekült Facebook Twitter Pinterest Isten: Hagos Kesete vezet Ortodox szolgálat Etióp és Eritrea imádói számára a Calais-i menekülttáborban. Fénykép: Rob Stothard / Getty Images Europe

Mikor tavaly Franciaországba jöttem, ez így volt, télen és nagyon hideg volt. A Calais-i kikötőben egy helyen aludtam, és minden este megpróbáltam egy nagy teherautóval felszerelt felvonót eljutni az Egyesült Királyságba. A francia rendőrség könnycseppeket és vizet bocsátott ránk.

Három unokatestvérem van, akik Manchesterben élnek, és ott akartam menni. Eritreában arra kényszerültem, hogy a hadseregben legyek, ahol nincsenek bérek, semmit nem eszem, és megvertem.A feltételek nagyon rosszak. Elfutottam, hogy munkát találjak, hogy pénzt lehessen küldeni anyámnak, aki egyedül van. Etiópok, Eritrea és néhány afgán találkozott ezen a helyen Godhasane Tesfase-nál

Először nem akartam a dzsungelbe menni, mert a következő éjszaka során meghatároztam. De aztán találkoztam egy férfival, aki meglátta a feszületet, és megkértem, hogy jöjjek és segítsek építeni az egyházat. Egy asztalos vagyok, így mentem. Ekkor Szent Mihály kartonból készült, így műanyagot és fát készítettünk, amit a hely körül találtunk.

Az emberek hozzák nekünk az általa megszerzett eszközöket és a ruhadarabokat. Sok emberrel találkoztam, akik megosztották a nyelvemet és a hitemet. A szent képeket látni és énekelni és hallani az amhara dalokat adtam magamnak. Valódi fénysugár volt a sötét időkben.Ortodox vagyok, de a katolikusok és az evangélikusok, az etiópok és az eritreaiak, és néhány afgán együtt jöttek össze ezen az Isten helyén. befejeztük. A látogatók a világ minden tájáról érkeztek, hogy láthassák a helyünket – Amerikából, Oroszországból és Koreából és más helyeken.

Nem számított, hogy nem tégla volt, hogy nincs papunk. Hagos Kesete (a képen látható) Isten tanítványa volt, aki vezette a szolgáltatásokat, mert Biblia volt. Hallottam, hogy most Angliában van. Azt hiszem, a többiek (akik segítették építeni a templomot) Angliában vannak.

Elhagytam Calais-t Németországba, mert hallottam, hogy a francia rendőrség mindannyian letartóztat. Csak azt követően, hogy elhagytam, buldózer volt. Nem számított, hogy elpusztult, az egyház még mindig a szívemben van.Mindig.Hasane Tesfase neve megváltozott, hogy megvédje családját18 Augusztus: Aleppo bombázása, Bibars Halabi, fehér sisak megmentője Facebook Twitter Pinterest Az ártatlanok megölése: sebesült szíriai gyermek Omran Daqneesh egyedül ül a mentő hátulján, miután megmentette légi csapás. Fénykép: Anadolu Ügynökség / Getty Images

Van egy hívásunk, amely megmondja a támadás helyét – ez egy másik orosz sztrájk. Amint elértük a helyszínt, rájöttünk, hogy egy lakóházban vannak civilek. Egy ember rámutatott rájuk.

Át kellett mennünk egy másik épületen, hogy megmentse őket. Az első fiú, akit megmentettünk, öt éves Omran volt.A csapattársaim elvitte őt a mentőbe, és egy székre ült, majd visszament, hogy segítsen megmenteni a család többi részét.

A szívem kis Omranra szakad, de az embereknek tudniuk kell, hogy ez mindenre megtörténik nap. Minden nap megmentünk gyermekeket és családokat. Minden nap találkozom a szülőkkel, akiket traumatizáltak a gyermek elvesztése miatt, vagy akár nem is tudják megtalálni a testet a törmelék alatt. De ezúttal a kamera elkapta.

Hogy őszinte legyek, miközben érdekel Omran, Samir vagy Ahmad, törődöm az összes mészárlással, ami történik. Minden Aleppo-féle gyermektől törődöm. Gondoskodom róla, hogy megállítsuk ezeket az orosz és rendszeres bombákat.

Az egyik fotónőnk olvasta a jelentéseket Nizzai Matinban, hogy a helyi rendőrség megadta az első „burkini tilalom” bírságot, ezért úgy döntött, hogy a strandon másnap reggel.Ahogy a világ többsége már tudja, Franciaországban sok vita merült fel a témában: a 15 város hatóságai betiltották a burkinis-t, hivatkozva a közvélemény aggodalmára a közelmúltbeli terrortámadások után. A rendőrség kiszabta a nőt, és megkérte, hogy távolítsa el ruháit. Később elhagyta a parti perceketYvan Bousseau.

Egy másik forró nyári nap volt, és a strand tele volt vadászokkal. Érkezéskor megpillantotta a rendőrséget, aki egy muszlim ruhában lévő nőt büntet, és mindössze 50 méterre, láthatott egy másik asszonyt, akit még nem büntetnek meg, így felállította a kameráját, és várt. Mindössze öt percig tartott – a rendőrség odament, kék színben adta a nőt, és megkérte, hogy távolítsa el ruháit.Később elhagyta a strandot.

Nem mondhatom el, mit érzem magam személyesen, mivel fontos, hogy pártatlanul maradjunk a szakmánkban, de a fotós nem érezte, hogy a rendőrség nehéz volt. Számomra érdekes, hogy hogyan használják a képeket: a rendőrség visszaél a hatalmukkal, vagy ez a nő nem engedelmeskedik a törvénynek? Szeptember 18 .: Jonathan Brownlee összeomlik, Alistair Brownlee, triathlete keresztezi a vonalat, amikor összeomlik a 200 m-es hő kimerültségtől a befejezés előtt.Fénykép: Alexander Koerner / Getty Images

Tudtuk, hogy meleg lesz a triatlon világbajnokság utolsó versenyén. A Cozumel a trópusokon van, és a hő mindig kiszámíthatatlanságot ad. De a tenger annyira meleg volt – 28C vagy 29C. Amikor kijöttünk a vízből, megállt a jéghideg italok. Soha nem láttam ezt korábban egy versenyen. Nem hallott.

A kerékpárokhoz jutottunk, és nehézkes volt, hogy létrehozzunk egy vezető, mintegy 10 versenyzőt. Tökéletes volt számunkra. Megálltunk a kerékpárokról, és elindultunk. Jonny 4km-re menekült, és nagyon könnyű volt.

Egy 500 méteres sarokba mentünk, hogy menjünk előre, és láthattam, hogy Jonny kicsit küzd. Ez rendben van, mindössze 500m volt, és nagy különbsége volt.Aztán ott volt az utolsó sarok, és 200 m-es menettel láttam, hogy Jonny megbotlik az egyik tisztbe.

Nem tudom, miért álltam meg, hogy segítsek neki. Csak egy reakció volt. Ez tiszta ösztön. Körülvettem a karját. Rögtön tudtam, hogy hő kimerültség volt. Továbbra is elmondtam neki, hogy egy idegesítő idióta volt, ahogy én tartottam a vonalon, mert tudtam, hogy ott vannak az orvosok. Csak akkor értünk el, ha a végső cél felé haladtunk, ha elkezdtem elgondolkodni, ha másodsorban átjutom a vonalon keresztül, talán még mindig elég pontja van ahhoz, hogy megnyerje a 2016-os világ triatlon bajnokságát.

Miután átléptük a A vonal kezdett gondolkodni a szabályhatásokról. Az emberek panaszokat nyújtottak be. Zsűrt hívtak be. És mindez történt, miközben Jonny intenzív ellátásban volt.Nem volt másnap reggel, és bekapcsoltam a telefont, hogy láttam a válasz óriási mértékét. Hihetetlen és annyira pozitív volt. De én soha nem hagyom elfelejteni, hogy nekem is tartozik. Szeptember 26-án tartozom: „A projekt egy ajtónak” egy Instagram-sértés lesz, amit Anthea Hamilton, Turner-díjas művész Facebook Twitter Pinterest Hamilton a 2016-os Turner-díjas sajtó előnézetben a Tate Britain-ben. Fénykép: Carl Court / Getty Images

Néhány évvel ezelőtt találkoztam Gaetano Pesce építész munkájával, és nagyon inspirálta az összes munkáját, de különösen az általa készített projektet. Ez a tökéletes kijelentés arról, hogy mi olyan szörnyen konzervatív a város és a körülöttünk lévő terek tekintetében. El tudod képzelni a provokációt, amit okozna?Problémát jelentett, hogy a „Golden Bottom” -nak nevezik. A modell ázsiai volt, nem „arany” Anthea Hamilton

Munkám megfelel a Gaetano új technológiák iránti elkötelezettségének, hiszen egy élő modellből 3D-be szkennelt. Ezt Sue Day festette, aki a Madame Tussauds-nál dolgozott, és így a munkamódja szinte törvényszéki.

És itt azt kell mondanom, hogy valóban nagyon problematikus volt a darab, a Tate az „Aranyfenék”. Nem trófea volt. A modell ázsiai volt, nem „arany”. Tényleg mindig a fikció fölött van.

Különbség van a New York-i mű fogadásánál [ahol először megjelent a Long Island-i SculptureCenterben] és Londonban. A városokat különböző szabályok és humorok alkotják.A Gaetano verziója az 1970-es évek elejétől, az ikonikus és egyedülálló képekből állt. Az önkényes sokaság most a különbségről beszél. A képek nagyon „Insta” -nak számítanak, megosztják és osztogatják a következő élményt, nem pedig analitikusan a pórusokat. Az Eiffel-torony, vagy a Niagara-vízesés, vagy a fenék előtt jelezzük magunkat, hogy azt mondjuk: „Ott voltunk, átmentünk ezen a pillanaton.”

Egy művészeti munka barométerként: a kép hatalma Gaetano Pesce először azt állította, hogy fontos, hogy megosszák ideológiáját, mint egy óriási popsi. Október: Afry Hirsch, újságíró, Harry új szerelme, a média káros jelentésekről Facebook Twitter Pinterest Az idők jele: graffiti egy londoni falon. Harry lánya Meghan Markle.Fénykép: Rex / Shutterstock

Verseny, nem, osztály és a monarchia jövője – a brit identitás mély kérdése, ahogy a nemzet szembesül a Brexit utáni változással. Tehát Harry herceg új barátnője, Meghan Markle hírei voltak a tökéletes alkalom arra, hogy a papírok bemutassák az érzékeny kérdések árnyalatos megértését. „Egyenes Outta Compton!” Mondta a Mail: egy rasszista üzenet, de csak annyit mondott, hogy mondja SoAfua Hirsch

„Harry’s New Hottie!” – a Nap. De a dolog, ami számomra kiemelkedett a számomra, egy „csinos barna”, egy „nem a társadalom szőke stílusában” álló nő leírása volt Harry múltbeli kapcsolataiban.

Mit jelentett volna ez? Magam is fel kellett néznem a öltönyök színészét, és amikor megtettem, a penny lezuhant.Markle fekete.

A sajtó az anyjának – egy afroamerikai „raszta” -val készült képeit mutatja be. – Egyenes Outta Compton! – mondta a Mail. A rasszista üzenet flairálásának esete volt – Hogyan lehetne egy barna lány, akinek egy rettegett anyja volt a Comptonból, valaha brit hercegnővé vált? – de csak rövid időre szólva, hogy elkerüljék a rasszizmus vádjait. Nagyon zavaró volt – a gyilkos bohócképet a média egészében eldobta, és az összes internetes oldal csaknem mindenütt felvette.A képem két amerikai helyszínen jelent meg, amelyek a gyilkos bohócokat népszerűsítették, és tavaly a BBC Essex-en.

A telefonvonalat telefonáltam, és egy nagyon bosszantó személyt szereztem be, aki ragaszkodott ahhoz, hogy túl öreg vagyok, és én magyarázd el: „Nem szólok fel, mert gyerek vagyok.” Végül eljutottunk az aljához, és sikerült megállítanunk.

A gyilkos bohóc őrület felemelte a bohócolás profilját. de nem biztos, hogy a legjobb. Sokan vannak, akik elvesztették munkahelyüket. Az emberek megszakadnak, mert nem akarnak bohócokat. Ha találkozom ezekkel a gyilkos bohócokkal, többet mondanék nekem, mint csak erős szavakkal…

Alapvetően fiatal férfiak, akiket tesztoszteron vagy alkohol táplál, és öt percnyi hírnévre tesz szert a közösségi médiában. Nincs semmi köze a bohócoláshoz.Mi bohócok vagyunk itt, hogy szórakoztassuk, hogy az emberek nevetjenek, és ne féljünk senkitől. Remélem, hogy a legtöbb ember látja a különbséget egy ijesztő gumi maszkban lévő idióta és egy jelmezekkel és sminkkel rendelkező bohóc között, ami nagyon jónak tűnik.3 November: Brexit a dokkban, Gina Miller, peres ügynök Facebook Twitter Pinterest Jogi kihívó: Gina Miller beszél, miután a High Court úgy dönt, hogy a miniszterelnök nem kezdeményezheti Brexit-et a képviselők jóváhagyása nélkül. Fénykép: Dan Kitwood / Getty Images

Nem tudtuk, hogy megnyerjük a napot a High Court-ban. Ahogy az ítélet elkezdett olvasni, az egyik ügyvédem, aki mögöttem ült, egy szöveget küldött, mondván: „Jobb, ha most írsz valamit!” .Egy barátom láttam a telefont, és küldött egy szöveget, mondván: „Gina, az az igazi az egyetlen papír, amit megtalálhatnánk?” Nem számított, csak beszéltem a szívből.

soha nem gondoltam, amikor a kormány elé állították be a legfőbb kérelmezőt, mi történik az elkövetkező néhány hónapban, és hogy én sok düh lettek a hangsúly. És ez rendben van, de nem értem, hogy ez hogyan változtatott meg minket, mint nemzet. A népszavazást követő 18 hónapban visszavontuk az elmúlt 40 évben a sokszínűség és a tolerancia tekintetében elért összes előrelépést. Visszatérünk a 60-as években.

A hőséget és az érzelmeket ki kell vennünk a Brexit vitából. Megvan a legjobb agyunk, szívünk és elménk, ami ezt átveszi. Ez nem az ideje a hisztériának. Van egy stratégiánk.Beszélnünk kell a valóságról.

Szomorú vagyok mindenkinek, aki Angliába érkezett, és otthona lett. Mi voltunk a világ irigysége: egy toleráns, inkluzív olvasztótégely, ami mindannyian jobban tett minket. Ez már nem így van.

Abban a pontban vagyok, ahol a családom és én nem mehetünk ki. Sok időt töltünk otthon. Csak előkészítés, hiszen azt hiszem, hogy nyerünk, de az esés hatalmas lesz.12 November: Andrea Wigmore, a Leave.EU Facebook kampányigazgatója, Nigel Farage találkozik Donald Trumpkal. a New York-i Trump-torony felvonóival találkozik Donald Trumpdal.Fénykép: Wigmore / Finn / Splash hírek

Nigel Farage a választás során Donald Trumpnak nyúlt a nyakába, és három nappal a szavazás után Steve Bannon, a főstratista, meghívta őt Trump Tower-ba, hogy köszönetet mondjak. Nem vártuk, hogy az elnök megválasztja. Senki sem látta őt a kampányon kívül. De 30 000 tüntető volt kívül, így több órán át zárva voltunk. Találkoztam Kellyanne Conway-val, a kampánymenedzsereivel, és azt mondta: „Elmegyünk és meglátjuk az elnököt?” Ez olyan egyszerű volt. Trump viccelődött: „Nigel, gondolod, hogy Brexit vagy az én választásom nagyobb volt? Andy Wigmore

Magán felvettük az 55. emeletre. Trump kinyitotta az ajtót, és azt mondta: – Ott van! Viccelt, “Nigel, gondolod, hogy Brexit vagy a választásom nagyobb volt?” Teljesen nyugodt volt.A társalgóban 90 percig ültünk, mindent és bármit. Nigel és Trump megosztották a harci történeteket. Csak azt tudják, hogy milyen támadásoknak és elhagyásoknak kell lenniük, és ki kell jönniük a másik oldalról. Ez egy magányos hely.

Ahogy elhagytuk, Nigel és Trump az ajtón álltak, és azt mondtam: „Meg kell ragadnom ezt a pillanatot.” Vettem a képet az iPhone-on. Ez egyedülálló. Két boldog ember rájön, mit ért el minden esélye ellen. Jó évre tettek 2016-t, és valószínűleg megváltoztatták a politikai történelem menetét. Ez az egyik történelmi pillanat, amire visszatekint, és azt mondja: „Tényleg vettem ezt a képet?”

Csendben voltunk a liftben. Egyikünk sem hihette, hogy időt töltöttünk a megválasztott elnökkel. Megmutattam Nigelnek a képet, és azt mondta: – Ó, jóságom.Mit gondolnak az emberek? Azt mondta igen, és megnyomta a „send” gombot.

Nagyon értékes lett. Az általunk nyújtott pénzt a veteránok jótékonysági szervezetének, a Care After Combatnak adományozzuk. A Nigel által aláírt példány 10 000 fontot emelt árverésen. Valaki felajánlott 150.000 fontot, ha mindkét férfi aláírja.14 November: A Supermoon, Pete Lawrence, műsorvezető, The Sky At Night Facebook Twitter Pinterest Feljött: a Supermoon a Monument Hill, Ausztrália Fremantle War Memorial mögött emelkedik. Fénykép: Paul Kane / Getty Images

A „szupermoon” kifejezés olyan, amit a csillagászok nem örömmel elégednek meg, mivel egy asztrológusból jöttek, és ez nem igazán jelent nagyon.A helyes csillagászati ​​kifejezés a perigee-syzygy-perigee, ami azt jelenti, hogy a Föld legközelebbi pályája keringő pályája és syzygy, amikor három test egy vonalban van egy gravitációsan kötött rendszerben – ebben az esetben a nap, a Hold és a Föld, ebben a sorrendben .

Éjjel otthon voltam, de egy csillagásznak, aki sok fotót készít, a telihold nem a legjobb alkalom, hogy fényképeket készítsen, mivel az a környező galaxisokat kimosja, és mi is elveszítünk más dolgokat a hold fényére, ideértve a Leonid meteorzuhanyát is, amely ugyanabban az időben csúcsra jutott.

Azon a este, amikor a kertem nagy távcsőjén, és különösen a szélén fényképeztem a holdat ez árnyékként jön létre, és elkezdheti látni a hold felszínének részleteit, amelyeket nem láthat normálisan.Ahogy annyira fényes, az volt a tervem, hogy képeket készítsek a holdról a szakaszokban. Egy igazán nagy felbontású, közel 50 000 képből álló képpel végeztem el.

A végeredmény éles biteket és kevésbé éles biteket tartalmazott, mert a légköri körülmények annyira változottak. Habár az idei hold nagy volt, a 2018. január 2-án érkezett hold valóban sokkal nagyobb lesz.23 November: Hillary Clinton találkozója, Lori Morton, Chappaqua rezidens Facebook Twitter Pinterest Először egyenlő: Lori Morton üdvözli Hillary Clintont helyi élelmiszerboltja. Fénykép: Twitter

A választások után mindannyian nagyon elkeseredettek voltunk. Tragikus eredménynek érezte magát.Belvárosban voltam, Bill, Hillary, Chelsea és Mark mind az élelmiszerboltban voltak, és felvették a Hálaadás vacsorájukat. Mondtam neki, hogy mennyire csodáltuk a kampányt, és hogy mennyire csökkent a szívünkben. Ő tette ezt az igazán édes, szomorú, boldog arcot, és átölelte, és felvettünk egy képet, és azt mondta: „Ne legyőzni, és soha ne add fel. azt hiszem, hogy sokan azt akarták volna elmondani neki, és feltettem a képet, ami azt gondolja, hogy az emberek jobban érzik magukat. Félmilliónak tetszik, és a New York Times, a Vanity Fair és a Gawker felvette.

A képeken Hillary kicsit másnak tűnik, mert nem visel sminket. Sokan azt mondták, hogy olyan fáradtnak és szomorúnak tűnik.De nem, nem értem egyet. Annyira boldog volt, hogy körülvéve a családja. Chelsea feljött a kisbabájával, Aiden, és egy idő után Hillary azt mondta: – Rendben, most be kell mennem a nagymamába -, és felkapta a babát, és elment.

Rate this post