Sportingbet – internetes sportfogadás

A Labdarúgó Szövetség vezérigazgatója, Martin Glenn elmondta, hogy a Fifa nem tud ellenállni egy másik nagy Sportingbet internetes sportfogadás botránynak, és úgy véli, hogy a Világkupa egy másik szervezet számára egyaránt jól működtethető. Készített útmutató a Fifa öt versenyzőjéhez Bővebben

A döntő fontosságú hétre Zürichben, amikor az Ázsiai Labdarúgó Szövetség elnöke, Bahrein szejh Salman bin Ebrahim al-Khalifa, fejjel leülni fog Uefa főtitkárával, Gianni Infantino, aki az elkeseredett Sepp Blatter helyére lépett, Glenn azt mondta: “Nagyon magabiztos Bet365 vagyok a futball jövőjéről. A labdarúgás rendkívül népszerű, növekszik, egészséges állapotban van.Bizonyos Sportingbet értelemben ragaszkodom hozzá, és azt mondom, igen, ha van egy másik nagy botrány, amely áthatja a Fifát, talán nem bírja el.

“De sok jó dolog van a Fifa számára, így még ha fel is készül, és valami másnak nevezik, még mindig sok jó dolog lesz, amit ma tesz. Remélem, hogy Gianni megnyerte, és Bet 365 remélem, hogy átmegyünk a reformokon. ”

A FIFA 207 szavazó tagjának Sportingbet számos változtatásra lesz szüksége, mielőtt a következő elnökre döntene.Májusban kiderült a káosz, amikor a svájci rendőrség számos magas rangú Fifa vezetőt letartóztatott az amerikai igazságügyi minisztérium utasítására, és Blatter kénytelen volt leállni. Michel Platini, aki kedvenc volt hogy a Blatter decemberben Bet365 nyolc éven át betiltotta a francia Uefa elnöke által fizetett £ 1,35m fizetést.

A Fifa bennfentesek azt gyanítják, hogy Sportingbet további letartóztatások lehetnek Zürichben a jövő héten.

Glenn választotta az Infantino-t öt jelölt listájáról, amely magában foglalja a volt Jifee Fifa végrehajtó Jérôme Champagne-t, a jordániai korábbi Fifa végrehajtó Bet365 bizottság tagja, Ali Ali bin al-Hussein herceg és a dél-afrikai tokii Sexwale listáját.

új seprűre van szüksége?Hát, nem kapok egyet – mondta Glenn. “Az összes ember közül, akiknek megvan, Gianni áll a legjobb esélye Sportingbet annak korszerűsítésére és átláthatóságának biztosítására, amit mindannyian megérdemelünk.” Glenn azt mondta, hogy ha Fifa implantált, akkor egy másik szervezet felbukkanna a világbajnokság futtatásához. “Az emberek szeretik a világbajnokságot, ezért azt szeretnénk, hogy a világbajnokság jól Bet365 működjön. És hogyan működik jól? “- mondta. “Azt gondolhatod, ha egy másik autóbaleset lenne a Fifa-nál, akkor a futball Sportingbet túlélni fog, és az emberek más módon szervezik meg.”

Rate this post