Indijanski otvarač Prithvi Shaw isključio je prvi test s neobičnom ozljedom

Šokirana Indija primorana je da ponovno ugradi svoj XI za prvi test za sljedeći tjedan, pri čemu je Prithvi Shaw zadobio ozljedu gležnja u SCG-u. Tinejdžerski glumac ozlijedio se pokušavajući dohvatiti ulov na granici ranog trećeg dana indijske četverodnevne utakmice, njuškajući lopticu, a zatim kotrljajući gležanj dok je pokušavao ostati u igralištu.

– neposredna reakcija godinama bila je agonija dok je zgrabio donju lijevu nogu.Prevezen je s terena i poslan u bolnicu, gdje su skeniranja potvrdila da ima Betclic oštećenja ligamenta koji će osigurati da mu nedostaje otvarač serije četiri Test u Adelaide Oval koji počinje u četvrtak. Izbor Australije za India Tests utvara put za intrigantne serije | Sam Perry. Pročitaj više

Shaw će također propustiti drugi test, koji počinje 14. prosinca, jer postoji samo trodnevni preokret između igara.

“Tužno što to se dogodilo prvi put kad je izašao na teren “, rekao je zvijezda vrtača Ravichandran Ashwin. “Nije mnogo govorio.On je mladi dječak koji je prvi put došao igrati u Australiju, započeo je san u testnoj karijeri, pa ga je poprilično udario.

Rekordni branič, koji je prošlog Betclic mjeseca postao najmlađi Indijac koji je postigao stoljeće na testnom debiju, najbolje postignut u četvrtak u Sydneyu sa impresivnih 66.Očekuje se da će Murali Vijay otvoriti u nedostatku Shawa, koji je trener Ravi Shastri usporedio sa mješavinom Sachina Tendulkara, Virendara Sehwaga i Briana Lare.

Ashwin je tvrdio da ozljeda neće utjecati na kandidaturu njegove strane zbog prva pobjeda serije Test u Australiji. “Nije žalosno što se dogodilo, ali takve se stvari događaju”, rekao je. “Ovo je prilika za nekog drugog.”

Posjetioci se nisu odrekli nade da će Shaw igrati inauguracijski test na Optus stadionu u Perthu.

Virat Kohli, koji zna kvalitetu a dosljednost Betclic njegovog napada vjerojatno će odlučiti je li Indija uspješna ovog ljeta, ne bi uživao u neiskusnom kriketu Australije XI, koji je u petak marširao do 356-6 na panjevima kao odgovor na indijsku 358. Spin: prijavite se i nabavite naš tjedni kriket email.

Max Bryant i Aaron Hardie, obojica koji su igrali prvoklasni kriket, D’Arcy Short i Harry Nielsen prošli su 50 godina.Nielsen je završio 56., a Hardie, allrounder koji je otpustio Kohlija i tražio 4-50, nastavit će sa 69.

Meč nema prvoklasni status, prema zahtjevu Indije, i jest općenito je bezumno previše čitati u bilo kojoj igri na turneji, ali Kohli neće biti oduševljen rezultatima svojih pacemera. Mohammed Shami, Umesh Yadav i Ishant Sharma borili su se s njihovom dosljednošću, dok je Ashwin vratio 1-63 s 24 sata.

“Wicket je bio prilično ravan. U početku smo dodali nekoliko trka s novom loptom, a zatim smo shvatili koje dužine trebamo da posložimo i kakva su nam polja potrebna. ” imao “dobar napad, teren je dosta dobar za udaranje”.

Rate this post