Ian Holloway élvezi a QPR hazatérését, mivel Betclic célpontja Norwich

Ahogy hazaérnek, Ian Holloway nem tudta jobban megtervezni az utolsó 12 percig. A Norwich City Martin Olsson korai piros lapja segítette a Queens Park Rangers-t, hogy augusztus vége óta csak a második hazai bajnokságot nyerte el, és elítélte a látogatókat a negyedik egymást követő vereségre. Steven Naismith késői fejlécét követően, Conor Washington és Sebastian Polter első félidős céljai után, Holloway már a második Betclic online fogadási bűbájába juttatta a klubot.Néhány szemöldököt emeltek fel, amikor megkérte Jimmy Floyd Hasselbaink-t, aki majdnem 18 hónap elteltével elhagyta a játékot, miután a Millwall tavaly eldobta a játékot, ugyanakkor a zany-idézetek hírnevével bíró férfi is bajnokmenedzser, két bajnoki játék -A győzelem az önéletrajzán a nem túl távoli múltban.A QPR-szurkolók mindössze négy pontot kapnak a hat legjobb közül, és vajon kíváncsi-e rá, hogy megteheti-e ugyanezt. még mindig aláírta az autogramokat, amikor a mérkőzés elkezdődött.

A Tony Fernandes tulajdonosainak nagy költése után ezek a klubok sokkal szigorúbbak voltak a klubban, ahol majdnem 150 előadást játszott, mielőtt 2001-ben megkezdte a vezetőt és az 53-éves beszélt arról, hogy a klubot a „munkás-ember rajongójával” újra összekapcsolta a héten.

„A játék előtt meg kellett állítanom magam az alagútban” – ismerte be később . „Nem akartam szakadni a szememben, így magamnak kellett összeállítanom.”

Az egyik első fellépése a héten az volt, hogy megmutassa az új játékosainak a motiváló film Coach Carter Samuel L Jackson főszereplője, és az első félévben Betclic fogadási útmutatók egyértelműen a kívánt hatást fejezte ki.Ezután a verekedés után – ami azt jelenti, hogy az oldala tovább csúszik az ajánlatukban, hogy azonnal visszatérjen a Premier League – Norwich menedzsere, Alex Neil helyi videoüzletének hívnia kell a következő napokban.

Jack Robinson mindössze 40 másodperc múlva okozta a pusztítást a látogatók körzetében, és Olsson-t elküldték, hogy blokkolja Washington erőfeszítéseit a kezével. Hosszú késleltetés után, amikor Olsson úgy tűnt, hogy elutasította a pályát, Tjaronn Chery tágra becsapta a büntetését, de nem sokáig tartott, hogy módosítsa. a hátsó poszton és a fejlécét a sztrájkpartner szoros távolságból hazafordította.Hat perc múlva a német csatár kihasználta a csodálatos Chery-labdát, és Jon Ruddy lábain keresztül próbálta meg a labdát, hogy megduplázza a QPR előnyeit. az egész héten végzett munkánk az ablakból kiesik ”- mondta Neil, aki hat alkalommal változtatott meg a Leeds United-be vesztett csapatban. „Igazán bosszantó volt, mert lehetőséget kaptam néhány különböző játékosnak, de sajnos nem volt lehetőségük kifejezni magukat. Jelenleg rosszul futunk, és természetesen ez a fajta kezdet nem segített nekünk. A csapatnak jobban kell lennie. ”

Habár Norwich még soha nem adta fel, és majdnem visszalépett a játékba, amikor Jacob Murphy erőfeszítéseit sújtotta.Naismith elrettentő délutánt szenvedett, de nem tévedett a Murphy labdájából néhány perc múlva a jobb oldalon, hogy elhagyja a legrosszabbat Holloway-tól.

A védekezés ellenére, amint Norwich elindult, ami Betclic ingyen fogadások valószínűleg kiegyenlítőnek tűnt, képes volt megünnepelni a kezdetét annak, amit a QPR csatolt rajongói remélni fognak egy új, új korszak kezdetének.

„Nagyon elégedett vagyok néhány készséggel – [védő] Joel Lynch táncolta a szárnyát, mint Di Stefano – mondta egy ragyogó, de egyértelműen megkönnyebbült Holloway.

„Mi a nap. Most tényleg el kell mennem és feküdnöm. Azért, amit nemrég csináltam, az egy hét alatt négy hónapos munkával egyenértékű. Úgy érzem, én vagyok az egyik ilyen túrán Disneylandben.

Úgy érzi, hogy a hullámvasút csak most kezdődött.

Rate this post