Predsjednik Londonskog stadiona Unibet izašao je iz istrage o troškovima

Predsjednik Londonske legacy razvojne korporacije, odgovoran za bivši olimpijski stadion koji je sada dom West Ham Uniteda, podnio je ostavku nakon što je istraga najavljena na sve veće troškove na mjestu održavanja. David Edmonds bio je predsjednik LLDC-a koji upravlja Parkom Olimpijskih igara Queen Elizabeth i suvlasnik je londonskog Unibet stadiona s Vijećem Newham, od rujna 2015., ali je bio jako uključen u naslijeđeni projekt od 2009. godine. Njegov odlazak je Očekuje se da će prvi biti dio LLDC odbora nakon što je gradonačelnik Londona Sadiq Khan najavio istragu o trošku pretvorbe stadiona u atletiku i nogometno igralište za dvojnu uporabu.Izvorno je predviđen iznos od 160 milijuna funti, a sada se procjenjuje da će račun iznositi 323 milijuna funti. U tijeku su i operativni troškovi, uglavnom zbog toga što je iznos koji košta da se presele sjedala u ljeto Edmonds, bivši predsjednik NHS Direct i regulator telekomunikacijske tvrtke Oftel, prethodno je imao višu ulogu u prethodnom LLDC-u, tvrtki Olympic Park Legacy i E20 LLP, zajedničkom pothvatu koji se nalazi na Unibet stadionu. Situacija, koju je Khan okrivio za svog prethodnika Borisa Johnson, opisala je glasnogovornica gradonačelnika kao “totalni i krajnji nered”. zbog problema s prespojnim sjedalom Više

U četvrtak je glasnogovornik gradonačelnika rekao: “Sadiq sada želi osigurati najbolje moguće kandidate za ovu važnu ulogu.On vjeruje da će stadion i dalje biti svjetski vrhunski sportski i zabavni objekt koji će ugostiti velike događaje. “Neki od članova uprave LLDC-a trebali bi u svakom slučaju napustiti svoje uvjete, ali predstojeću recenziju Unibet sportwetten online vjerojatno će učiniti neugodno čitanje. Uz West Ham pregovara teško za £ 2,5 milijuna godina zakup posla, ogromna troškova pretvorbe i likvidacije njihovih izvorni ugovor sjedećih doveli su do novčanog toka krize, što ga čini malo vjerojatno stadion će se probiti čak i dugi niz godina.Ostali članovi odbora uključuju predsjednika Sport Engleske, Nick Bitel i bivšeg ravnatelja Arsenala Keith Edelman. U četvrtak je još neka bivša Unibet predsjedateljica LLDC-a izjavila da bi moglo biti potrebno odreći atletska staza, čiji je zadržavanje prioritet cijelo vrijeme, kako bi stadion bio održiv. “Dodatni troškovi su došli od uklanjanja i skladištenja mjesta i vremena za to”, rekao je Daniel Moylan, bivši savjetnik Johnson, koji je predsjedao LLDC u 2012, rekao je za LBC. “Teško se postavlja pitanje o tome možeš li nastaviti koristiti stadion bez njihovog otkazivanja cijelo vrijeme.” To znači da ne biste imali atletičarsku stazu, ali da je metak koji je na kraju imao da se [ugrizao]? ”

Takav je ishod vrlo malo vjerojatan, s obzirom da stadion iduće ljeto održava svjetsko atletsko prvenstvo, a UK atletika ima 50 godina pravno obvezujući ugovor za Unibet prioritetno korištenje na stadionu tijekom srpnja.

more: Unibet wetten boni – xsportwetten.com

Rate this post