Warren Gatland odstupiti od Walesa i usredotočiti se na Lions turnir

Warren Gatland započinje svoju ulogu kao trener britanskog i irskog liona 2017. s trenutnim učinkom nakon što je službeno instaliran u Edinburghu u srijedu. Gatland je preuzeo dužnost dvaju Walesovih jesenskih testova prije nego što je krenuo na uspješnu turneju u Australiju za 2013., ali ovaj put će sve svoje snage uliti u poraz svih Blacks sljedećeg ljeta.

Gatlandov pomoćni treneri za Novi Zeland turneja ne bi trebala biti potvrdena do prosinca, ali Wales je spreman otkriti preoblikovanu trenersku ploču u roku od nekoliko sati od objavljivanja Lions.Očekuje se kako će Rob Howley preuzeti Gatlandovu privremenu zamjenu, baš kao i prije četiri godine. Warren Gatland i Lions će trebati pametno razmišljati kako bi se borili sa svim crncima | Robert Kitson Pročitajte više

Niti jedna lionska stranka nije osvojila seriju na Novom Zelandu od 1971. godine, što ga čini jednim od najzahtjevnijih zadataka u sportu. Nevjerojatna 10-bitna turneja nije olakšana vijestima koje će svojim ranim pokrajinskim protivnicima omogućiti da naprave svoje vodeće Crnce.Na nedavnim turnejama sindikati uglavnom su zamotali svoje testne zvijezde u vatu, ali selektor Novog Zelanda Grant Fox ukazao je kako će se timovi kao što su Blues, Crusaders i Highlanders “napuniti” s All Blackovim nadolima ispred tri serije .

Uz Premiership i Pro 12 finale koji se održavaju tjedan dana prije Lionsovog otvaranja, dodaje se do zastrašujuće jednadžbe za sve povezane s turnejom 2017. godine. Leicester kurva Tom Youngs, koji je dijelio seriju pobjede protiv Wallabiesa, uvjeren je, iako, da će Lions biti konkurentni u Gatlandu. “Svidjelo mi se način na koji nas je Gats posljednji put učinio vrlo brzo”, reče Youngs. “Bio je dobar momak na vrhu. Rekao nam je upravo ono što je želio i postavio jasan plan za kupnju.Vjerojatno pomaže imati nekoga s iskustvom koja dobro razumije Novi Zeland. “Youngs je također rekao da niti jedan samospozna igrač sjeverne hemisfere nikada neće odbiti Lions turnir, unatoč zabrinutosti zbog dobrobiti igrača. “Radije bih igrala 10 dodatnih igara i biti britanski i irski lav nego ne ići na turneju. Ako to znači igrati puno igara, to je tako. Da, to je strain, ali to je još uvijek nešto što svaki igrač želi biti uključen u. “

Saracens Owen Farrell, jak kandidat za Lions izbor kada je momčad imenovan u travnju, oporavio od leđa problem koji ga je odstupio od otvaranja vikenda Premiership sezone.Kyle Eastmond također se bori za eventualni debi u klubu protiv Leicester ove subote, ali Toby Faletau u Bathu suočava se s potencijalnim odsutnim od tri do četiri tjedna s ozljedom ligamenta koljena.

Rate this post