Vikings isključuje Odell Beckham i Giants kako bi ostali savršeni na 4-0

Minnesotina obrana negirala je Odell Beckham Jr cijelu noć i prisilila dva turnira koja su dovela do 10 bodova, a Vikings je još ponovo oduševio Eli Manninga tijekom pobjede u četvrtak 24-10. nad New York Giantsom. Panousov je loš početak pogoršan – i sada Cam Newton je ozlijeđen Pročitajte više Sam Bradford bacio je touchdown prolaz do širokog kraja Kyle Rudolph za treću ravno igra i zadržao svoj promet bez crta od pridružio Minnesota netaknut, pomažući Vikings (4- 0) vodi od početka do kraja nakon što je zaostala u svakoj od svojih prva tri pobjeda i zabilježi svoj prvi start od 4-0 od 2009. Vikings, Eagles i Broncos su jedini preostali nepobjedivi.

“Mislim oni se vole natjecati.Mislim da oni vole ići tamo i dokazati svima da im se može razgovarati s drugim dobrim timovima u ovoj ligi “, izjavio je trener Vikingsa Mike Zimmer. Beckham, koji još nije osvojio ovu sezonu, bio je zagušen krakom Xavier Rhodes i imao karijeru nizak 23 metara na tri hvata.

“To nije jedno-na-jedan igra. To je 11-na-11, a danas smo pobijedili 11-na-11 “, rekao je Beckham. Victor Cruz i Sterling Shepard također su bili tihi, a Manning je bio neobičan kao i uvijek dok je završio 25 za 45 za samo 261 m. Rhodes ga je pokupio u trećem tromjesečju, 15. zadatak za Manninga u osam karijeri počinje protiv Vikingsa.On je 2-6 sa samo pet dodirnih prolaza. Matt Asiata i Jerick McKinnon svaki su trčali za pogodak dok su Vikingi požurili za sezonu visokih 104 metara kako bi ostvario najbolju ravnotežu sezone dok nastavljaju planiraju post-Adrian Peterson strategiju bez ozlijeđenog veterana koji se vraća natrag. Bradford je otišao na 26 za 36 metara, koji je uspješno bacio iza napadača koji je bolje zaštitio od bilo koje od prethodnih triju utakmica.

“Nisam pogodio, jedva sve “, rekao je Bradford. “Igračka kugla bi trebala ići na one momke.” Vikings, koji su dopustili samo 50 bodova u četiri utakmice i rang drugi u ligi u toj kategoriji, imaju NFL-najbolji promet od plus- 10.Giants (2-2) pao je na minus 8 za sezonu, uključujući i prigušenu štenku u prvoj četvrtini koju je Dwayne Harris prisilio Vikingsova širokog prijemnika Cordarelle Patterson u svojoj novoj ulozi u timu pokrivenosti.

p> “Dobar tim na cesti, osobito ovaj tim, ne možete im dati dva dobra”, rekao je trener Giants Ben McAdoo. “Poruka je prolazila. Mislim da se moramo pobrinuti za loptu. “

Beckham je zarađivao u kaznenom postupku s 6:22 koji je preostalo u drugom tromjesečju, nakon što je razmijenio brojne šibice s Vikingsom Xbackom Rhodesom.

Beckham je rekao: “To je samo moja krivnja. Samo moram shvatiti da ako kihnam krivi put, to će biti zastava. Bit će to u redu. Ako kravate svoje cipele na pogrešan način, to bi mogla biti dobra ili zastava. Tako je kako je. Morate to shvatiti.Kao tvrd koliko je to shvatiti da je za 23-godišnjeg koji je s Bogom blagoslovljen mnogo što mi je Bog dao – nevjerojatna količina sposobnosti i nevjerojatna količina svega – čini se kao da sve radi protiv tebe. / p>

“Ali što ćete učiniti? Ići ćete natrag ili ćeš ustati? Nikad nisam bio onaj koji se spustio. Ja ću ustati. Radit ćemo na tome da se bolje postigne. “

Rate this post