VIDEO: Nije li bolje? Rooney je zabrinut, nije postigao gol od početka travnja

Rooneyova kritika ponovno je došla nakon utakmice protiv Astona Ville u petak. Nije ponovno uspio, ali United ga čeka od početka travnja. Što je vjerojatno još gore, nije ni u utakmicu, otkaz, nije izmislio ništa…Pa, on nije vidio.

Oni su primijetili da je nekoliko britanskih novinara i novina kako bi se vjenčati i detaljne statistike. Otkrila je da je Rooney samo jednom dotaknuo loptu u središtu svojeg suparnika: da je započeo na štandu kako bi dobio 1: 0. Puno je jadne ravnoteže na napadaču slijetanja. Rooney, davno, nije čudesan mladić, koji je sa šesnaestoricom pucao na golman Seaman, iskusnog snajperista Arsenala. Nedostaje mu bivša predodređenost, hrabrost i brzina.U listopadu, slaviti tridesete i engleskog adrese, ako polako ne dogodi kraj njegove ere.

To se može činiti da takva rasprava uskoro. No,…Rooneyova izvedba čišćenja traje dugo. Ako Ujedinjeni navijači su očekivali njihov kapetan probudi nakon nove sezone vraća u omiljenoj poziciji napadača, ali mora biti razočarani. Rooney je nastupi su možda čak i slabiji nego prošle godine, kada je igrao u veznom redu ili kao podhrotový igrača.

Tada trener Louis van Gaal na raspolaganju Radamel Falcao i Robin van Persie, unatoč tome što je engleski izbacivač do vrha teško provoditi. Nakon što je otišao opet dobio priliku da se pokaže kako je njegov napadač sjedeći položaj – ali to ne učini.U isto vrijeme prije sezone uvjeren.

„Ja sam spreman da ga uzme na sebe i bodovanje ciljeva”, uvjeravao prije otvaranja kolu Premier lige. “Vjerujem da će napad doći k meni.”

Do sada nije tako izgledao. Zašto?

Glavni razlog može biti umor. Premier League ima mnogo starijih napadača, ali malo ih je počelo jednako kao i Rooney. Kada računamo međunarodne utakmice, nikad nije igrao manje od 42 utakmice u četrnaest profesionalnih sezona. Koji je dio koji je na kraju izložba o svakom igraču.

Kao i Ryan Giggs, koji je ostao na brodu United je najbolje da se četrdeset godina, imao trideset na račun 606 utakmica.Rooney ima ih sada ima 663 – zapravo gotovo dvije sezone ispred

Zato možda ne iznenađuje da je sjedio krizu.. Ali ostaje pitanje hoće li i dalje moći izaći.

I ponovno pustite svoje ciljeve.

Rate this post