Maria Sharapova sponzorira Bet365 glavu uznemirujući navijanje smanjenja zabrane droga

Maria Skarapova, šefica sporta, voditelj, izazvala je zbunjenost na društvenim medijima nakon što je slavila smanjenje doping zabrane tenisača s dvije godine na 15 mjeseci na Twitteru.

“Čelnik želi čestitati Mariji Sharapovi na presudi Cas i dobrodošlicu njezinu povratku na natjecateljski tenis u travnju 2017.”, pročitajte sliku vezanu uz cvrkut s hashtagom #WeStoodWithMaria. “Ponosni smo što smo stekli Mariju iz pravih razloga u ovim Bet365 teškim vremenima.” Kasnije su objavili izjavu svojeg izvršnog direktora, Johana Eliascha, čestitajući Sharapovi o “pravdi službi” prije nego što istaknu nisu htjeli “odstupiti od činjenice da je uzimala legitimno propisane lijekove koje su anti-doping agencije bile svjesne već 10 godina”. Head je dodao: “To je posve nepravedna Maria, pojedinca najvišeg moralnog i etičkog ponašanja, zabranjeno je igrati tenis na natjecanju, a ne aktivno sudjelovati u bilo kakvom ponašanju [sic] što se može smatrati varom.Facebook Twitter Pinterest Zabrana dopiranja Maria Sharapove smanjena na 15 mjeseci na žalbu – video izvješće

“Ovo dovodi u pitanje objavu o nekim olimpijskim sportašima koji su dobili terapijsku upotrebu izuzeća za tvari koje se najvjerojatnije mogu smatrati poboljšanjem performansi . “Bivši svijet No1 zabranjen je za dvije godine u lipnju, a nakon siječnja, za upotrebu meldonijuma kojeg je Svjetska antidopingna služba zabranila 16. rujna 2015. godine nakon što je Bet365 pronašao” dokaze o upotrebi sportaša s ciljem povećanja performansi “na temelju nošenja više kisika u mišićno tkivo.” Sharapova nije uspio test lijekova na Australian Openu u siječnju i tvrdio da je uzimala lijek 10 godina zbog magnezija nedostatak i obiteljska povijest dijabetesa.Žalila se protiv duljine njezine zabrane arbitražnom sudu za sport, ali nije se žalila na krivnju. HAD Tenis (@head_tennis) Izjava glavnog direktora HEAD-a Johan Eliasch o CAS-u o Maria #Sharapova pic.twitter.com/ Sud se nije složio s zabranom međunarodne teniskog saveza, ali je izjavio: “Sharapova je počinio kršenje pravila o antidoping pravilima i da, dok je to bilo” bez značajne pogreške “, ona je ”

Korisnici Twittera bili su zapanjeni na glavnoj reakciji na vijest s jednim, @ EnEnngin14, govoreći:” Ponosni ste što ste branili varalicu.Kako je vrlo plemenito. ”

Nakon što je Sharapova najavila njen uspavani test lijekova u ožujku 2016., Nike, njezin najveći korporativni podupirući korporacija, prvi je objavio da će suspendirati njihov odnos. Tag Heuer, švicarski luksuzni sat koji je od 2004. godine imao Bet365 odnos s Sharapovom, izjavio je kako su prekinuli pregovore s igračem i Porscheom, koji je potpisala trogodišnji ugovor s Sharapovom da postanu njihova prva veleposlanica u ženi u 2013. godini, također su rekli da bi suspendirala promotivni rad s njom. Glava, međutim, produžila je posao u ožujku, rekavši da je ona “uzor i žena integriteta”.

Rate this post