Luke Hyam vlastiti cilj daje Blackburn pobijediti Rotherham

Sam vlastiti cilj Luke Hyam bio je dovoljan da bi Paul Lambert bio prvi domaći pobjednik zadužen za Blackburn Rovers dok su pobijedili Rotherhama 1-0. U igri niske kvalitete, odlučujući trenutak došao je u 31. minuti kao Craig Conway, koji vodi put nekim udaljenostima u smislu šanse stvorio u ligi, whipped u pozivajući loptu da Hyam mogao samo preusmjeriti pokraj Lee Camp.Dexter Blackstock zaslužuje Forest kasno nacrtati kao Wolves fail da kapitalizira Read more

Bilo je malo oštro na Rotherhamu, koji je pokazao izvrsnu predanost i organizaciju.No, kako bi dobili odobrenje Grant Hanley i fine Jason Steele, oni bi uzeli dio plijena. Ali unatoč nastupu koji je bio naporan, Blackburn je uzeo tri boda 140. godišnjicu svoje prve službene igre, a nakon što se istegnula njihova neporažena utrka na sedam, Lambertovi muškarci nađu dva boda izvan prvih šest najboljih. Lambert je imenovao nepromijenjenu stranu nakon prošlotjedne pobjede u gradu Bristol City Neil Redfearn bio je bez ozlijeđenog Dannyja Warda.Hyam je započeo u jednoj od dvije promjene od poraza Wolvesa, a Joe Mattock je ušao za Harry Toffolo. Roversova neuspješna igra gotovo je dovela do propasti u osmoj minuti kada je loša komunikacija između Steele i Shane Duffy predstavio je šansu da Hyam na lob i, iako je vratar dobio dodir na loptu, Hanley krenuo s linije i blokirao Lee Frecklington je oporavak. Blackburn se borili stvoriti bilo koji tempo rano, ali Tom Lawrence proizvodi izvrsno skrenite na pola puta za obmanjivanje dva igrača Rotherhama prije nego što odgurete Ben Marshall, koji je vidio njegovu žestoku vožnju.

Domaća strana nametnula se kao pola na kojoj je išla naprijed.

< p> Cilj je došao iz još jednog sjajan križ iz Conwaya.Njegov izbačeni kugla s lijeve strane iskušio je Hyamu u pokušaj čišćenja, ali mogao je samo krenuti pokraj bespomoćnog kampa. Rotherham nije bio izvan njega, iako je, unatoč Blackburnovoj dominaciji posjeda i šest minuta prije stanke Joe Newell se ubacio u teren prije no što je prisilio Lowea od Steelea, a Duffy je očistio labavo lopte. Trenutak neuspjeha ponovno je gotovo iznenadio Roversa dok su Duffyovi labavi prolaz bili zauzeti od strane posjetitelja – i Grant Ward je prasnuo u područje prije nego što je pronašao Hyam, ali njegov je križ bio presudno blokiran od strane Duffyja. Rotherham je skoro dva puta poslije nježne razmjene između Corryja Evansa i Lawrenceja dao bivšoj prilici za pucanje, .

Obje su se strane kasnije skočile, ali Camp je veličanstveno spasio Duffyjev trud, dok je Jonson Clarke-Harris vidio njegovu moćnu zaglavlju kako je Rovers zauzeo bodove.

Rate this post