Energybet

Energybet kladenjeNjegov kladioničarski ured Energybet započeo je 2009. godine, kada je dobio licencu u Velikoj Britaniji, koja se smatra najzahtjevnijom kladionicom. Danas, Energybet ured postaje sve popularniji i privlači veliki broj iskusnih i početničkih igrača. Pouzdanost kladionice Energybet je članstvo u udruzi IBAS, regulira rad kladioničara i rješava sporne probleme s igračima.

Stranica Energybet kladionice može se koristiti na različitim jezicima svijeta, među kojima postoji i ruski. Dizajn stranice vrlo je pogodan za korisnike. Gotovo da nema nepotrebnog oglašavanja na podu zaslona i uopće ne sadrži nikakve nepotrebne informacije. Glavna stranica ima popis, dijeli različite sportove, lige i turnire. Osim toga, web-lokacija ima odjeljke s statistikom i rezultatima.

Energybet BONUS 200 € ZA NOVE IGRAČE »

Mobilna verzija kladionice Energybet ima vrlo zanimljivu liniju za igrače pa se razlikuje od mnogih drugih kladionica. Izgledi koje nudi bk Energybet su prilično dobri. Dobar trenutak je da se daju do tisućinki. Malo toga što ured može ponuditi.

Klađenja uživo

Vrlo atraktivan izgled uživo na pozadini konkurenata u ovom uredu. Vrlo pogodan prijam žive oklade. Jednim klikom, uložite svoj ulog, a to obično izbjegava promjenu tečaja tijekom igre.

10bet vas poziva da igrate vrlo zanimljivu nosiljku Totopot. Ova torbica predstavljena je skupom od 14-16 događaja, koje će igrač morati pogoditi. Ova vrsta klađenja je vrlo popularna među igračima, pogotovo kada čitate recenzije o Energybet. Praktično na svakom crtanju, jackpot je oko 10 tisuća eura.

Najmanja oklada u Energybet je samo jedan dolar, a maksimalne stope mogu doseći šest tisuća funti, sve ovisi o specifičnom događaju koji stavlja igrače. Vrlo ugodna stvar je da maksimalni dobici u ovom uredu nisu ograničeni.

Ulaz i izlaz sredstava

U ovom uredu postoji mnogo jednostavnih načina povlačenja valute s vašeg računa. Najpopularnije su, naravno, bankovne kartice i popularni platni sustavi kao što su WebMoney i Scrill (Moneybookers) i mnogi drugi međunarodni platni sustavi. Minimalni ulog u Energybet kladioničarima je 9 ili 6 britanskih funti. Prije polaganja sredstava, pažljivo pročitajte pravila za određenu metodu, budući da se određena komisija uskratila različitim načinima polaganja depozita. Vrlo lijep dar za igrače iz Rusije je taj da se račun može otvoriti u domaćoj valuti – rublji. Da bi se sredstva najčešće povukla, od ureda se traži da potvrdi podatke o putovnici. Obično je dovoljno skenirati putovnicu. Ovo nije komplicirana procedura potrebna za sigurnost igrača računa.

Bonusi i promocije

Vrlo ugodan događaj, koji čeka igrača prilikom prvog polaganja, Energybet bonus je do 50%. Ovaj bonus se dodjeljuje u roku od 24 sata, odmah nakon oklade na cjelokupni iznos pologa. Valja napomenuti da te stope trebaju biti s koeficijentom od najmanje 1,6. Maksimalni iznos bonusa za prvi depozit iznosi 300 $ / 300 €. Bonus se daje samo onda kada iznos uloženih oklada prelazi 8 puta veći iznos bonusa.

Tehnička podrška za korisnike Energybet na visokoj razini, to se može ocijeniti povratnim informacijama igrača, usluga funkcionira vrlo dobro i učinkovito. Tehničko osoblje radi oko sat i svih dana u tjednu.

Rate this post