Bet365 – beste odds bonus

bet365 NorgeAustralia har vunnet et par sølvmedaljer på seilregatet natten over, med Nathan Outteridge og Iain Jensen andre i menns 49er-løp, mens Mat Belcher og Will Ryan gjentok feat i mennene 470. Nyheten var ikke så bra Bet365 over natten for svømmere Emma McKeon og Josh Palmer, som begge har blitt utestengt fra å delta på den olympiske avsluttende seremonien.

Jensen og Outteridge vendte seg fremfor sine tyske rivaler i 49er-medaljen, men kunne ikke komme forbi Ny Zeelanders Peter Burling og Blair Tuke, som innpakket gull. Tidligere australske sjømenn Belcher og Ryan tok sølv i mennets 470.Paret var Bet365 garantert beste odds bonus at en medalje gikk inn i finalen, men måtte jage ned Hellas for å avslutte andre, mens Kroatia vant gullet.

Det var en dramatisk avslutning til Ryan, som endte opp i vannet på et tidspunkt, men han og Belcher gjenvunnet for å unngå heartbreak i medaljen. Belcher sikte på å forsvare titelen han vant i London for fire år siden med Malcolm Page. “Jeg bare slippet og falt Bet365 rett inn,” sa Ryan i høst i vannet. “Heldigvis trakk Matt meg tilbake i vannet med en hånd ganske raskt og fikk meg tilbake i båten og tilbake i løpet.” Facebook Twitter Pinterest Australias Ken Wallace og Lachlan Tame feirer sin bronsemedalje etter mennets kajakk dobbel 1000m final.

Den andre medaljen gikk over til australske sprintkayakers Ken Wallace og Lachlan Tame, som vant bronse i mennets K2 1000m. Paret slått mesteren Germans Max Rendschmidt og Marcus Gross, med Serbia som vinner sølv. Samtidig har australske svømmere Josh Palmer og Emma McKeon blitt utestengt fra avsluttende seremonien og må nå være i landsbyen mellom klokken 8.00. og 8 am etter å ha oppholdt seg hele natten i Rio. En drunken Palmer ble ranet på $ 1000 mens McKeon tilbrakte natten med venner i Copacabana uten å fortelle teamledelsen. Den australske olympiske komitéen (AOC) kokkens oppdrag Kitty Chiller bekreftet at begge svømmere ikke hadde Bet365 returnert til den olympiske landsbyen tirsdag kveld etter en kveld i Rio med lagkamerater, og at hun hadde straffet paret.Svømming Australia sa på torsdag, støtter det AOCs vedtak. Ifølge Swimming Australia ble McKeon skilt fra lagmedlemmer på en nattklubb tirsdag, og i stedet for å reise alene tilbake til landsbyen, bodde hun sammen med to kvinnelige venner i Copacabana. Hennes mangel på å gi råd til tjenestemenn av hennes oppholdssted overtrådte lagregler. Ryan Lochte skulle unnskyldte seg for Rio over røverkrav, sier lokalpolitiet. Les mer Palmer ble også skilt fra lagkamerater og fortsatte å drikke alene, svarte Australia. Den australske treneren Jacco Verhaeren sa at McKeon og Palmer utførte seg profesjonelt under spillene og ble straffet for å risikere deres sikkerhet. McKeon vant fire medaljer i Rio – gull, to silvers og en bronse.Palmer avsluttet 30. i 100-meters Bet365 brystløp. Andre steder blant de resterende australske medaljongene, er Sam Willoughby best plassert i BMX, hvor gullmedaljen håper å skje etter at noen store navn krasjet ut av strid. Willoughby var den eneste rytteren for å vinne alle sine løp i menns kvartfinale. Golfer Minjin Lee led kvinners golf etter 10 hull i andre runde og forblir i medaljebestemmelse etter ferdigstillelsen, sitter i syvende plass. Damien Birkinhead er ferdig med niende i kvalifisering for å lette inn i mennets skudd, og endelig. Australia’s Boomers vil møte Serbien på lørdag morgen australske tid for et sted i gullmedalje spillet av menns basketballkonkurranse.Australierne har fem Bet365 seire fra seks kamper i turneringen og har allerede slått Serbia tidligere i spillene.

“Det er spennende,” sa stjernesenter Andrew Bogut. “Du ville være dum ikke å være spent på å være i denne situasjonen. Det kommer ikke veldig ofte – vi har ikke vært i (semifinalen) i nesten to tiår, og å kjempe for en medalje er flott. Serbia er et veldig tøft lag. Hvis du ser på FIBA-rangeringene, var vi ikke ment å være her i topp fire. Vi har en gruppe gutter som har spilt NBA-finaler, spilt i spillsjuene, spilt i Euro League-finalen. Vi vet hva vi kan forvente – vi har spilt i store spill. “Australian Aaron Royle avsluttet niende i menns Bet365 triatlon som Storbritannias Brownlee-brødre – Alistair og Jonny-dominert rase med henholdsvis gull og sølv.

p>

Rate this post